19.6 C
București
miercuri, 5 iunie 2024
AcasăSpecialDeputatul PSD Manda a înjurat un român plecat la muncă în străinătate....

Deputatul PSD Manda a înjurat un român plecat la muncă în străinătate. Omul l-a numit ”penal”

Deputatul Claudiu Manda l-a înjurat pe un român plecat la muncă în străinătate, pe rețeaua de socializare Facebook, după ce omul a spus despre social-democrat că este ”penal”. 

Miercurea trecută, deputatul a postat pe contul său de Facebook un link către o știre despre Internetul gratuit în mijloacele de transport din Craiova. La postare, a comentat și Sorin Iovu, un român plecat la muncă în Marea Britanie. 

El a scris că ”lumea moare de foame” și i-a spus lui Manda că este ”penal”. Deputatul l-a căutat apoi în privat pe Iovu și l-a înjurat. 

Bărbatul a publicat o captură foto cu dialogul pe pagina sa de Facebook, cu comentariul ”La Craiova când nu ai argumente jignești și ameninți”. 

Deputatul Manda a confirmat, pentru Academia Cațavencu, că a decis să discute cu Iova în privat pentru că l-a jignit foarte mult în public. 

Citește și: Claudiu Manda, prazul viril al Craiovei

Cele mai citite

BEC ia măsuri împotriva celor care vor filma sau fotografia buletinul de vot

Biroul Electoral Central a adoptat marți, 4 iunie, o hotărâre privind unele măsuri de conștientizare a interdicției alegătorilor de a fotografia sau filma, prin...

Partea bună: Nicușor Dan a fost în Australia; partea rea: n-a rămas acolo

Ilustrație: Marian Avramescu Un document creat cu nu prea inteligență artificială și azvârlit în ciormolița din oline-ul de campanie i-a mai dat primarului general...

Cătălina Drulă. Masculin, feminin sau nonbinar?

Ilustrație: Marian Avramescu România a ieșit de aproape 35 de ani din comunism, oficial, dar instituțiile statului încă mai prezintă reflexe specifice “Epocii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă