19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialEXPLOZIA de la Brașov: Un muncitor a murit, alți cinci sunt în...

EXPLOZIA de la Brașov: Un muncitor a murit, alți cinci sunt în stare GRAVĂ

Unul din muncitorii răniți în explozia produsă la fabrica Vel Pitar din Brașov, care a fost scos de sub dărâmături, a murit la spital, relatează Mediafax. Până la identificarea cauzelor exploziei, compania a decis oprirea celorlalte mori ale Șapte Spice. 

Citește și: FOTO. EXPLOZIE la o fabrică de pâine din Brașov. Prima măsură a lui Arafat

În afară de muncitorul care a decedat, alte trei persoane au fost internate la secţia de Chirurgie plastică cu arsuri pe corp,  iar două sunt în stare mai gravă după ce au suferit arsuri ale căilor aeriene şi sunt internate la Terapie Intensivă.

Şase persoane au fost rănite, dintre care trei grav, în urma exploziei urmate de un incendiu care s-a produs, joi seară, la fabrica de pâine Vel Pitar din Braşov.

Deflagraţia s-ar fi produs din cauza nerespectării concentraţiei pulberilor de făină emanate în spaţiu închis, potrivit primelor cercetări la faţa locului, explica, joi seară, primarul Braşovului, George Scripcaru. 

Explozia s-a produs la o moară Șapte Spice, a precizat compania. După accidentul produs și până la stabilirea cauzei exacte a exploziei, conducerea societatii a decis oprirea functionarii celorlalte mori ale SC Sapte Spice SA, conform unui comunicat al companiei, remis redacției joi noaptea.

Cele mai citite

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...

Ungaria a rămas în urma României la PIB-ul pe cap de locuitor

"România a întrecut Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor, iar românii sunt cu mult înaintea maghiarilor la consum", scrie, într-o analiză pentru Portfolio.hu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă