21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialIncident în timpul unei curse Tarom. Un român a făcut scandal la...

Incident în timpul unei curse Tarom. Un român a făcut scandal la bordul avionului

Un român pasager al unei curse Tarom, pe ruta București – Amsterdam, a început să facă scandal la bord și a fost imobilizat în scaun, de alți pasageri, până la încheierea cursei, informează Mediafax.

Citeşte şi: Nou incident la bordul unui avion Germanwings

Unul din pasageri a început să strige, neinteligibil, către membrii echipajului și ceilalți pasageri, fiind avertizat, conform procedurii, atât verbal, cât și în scris, de echipajul de cabină și a comandantului aeronavei cu privire la posibilitatea de a solicita aterizarea de urgență pe un aeroport de pe rută.

Dupa această avertizare, pasagerul a dovedit o oarecare înțelegere a situației însă după aterizare a devenit din nou violent fapt care a generat intervenția spontană a câtorva pasageri pentru a-l calma. Aceștia l-au imobilizat în scaun, cu centura de siguranță.

Citeşte şi: Incident pe aeroportul new-yorkez LaGuardia. Un avion a ieșit de pe pistă

Comandantul aeronavei a solicitat asistența autorităților aeroportului Schipol, iar pasagerul a fost preluat de către acestea.

Zborul 363 a aterizat la timp pe aeroportul din Amsterdam iar zborul de întorcere AMS-OTP a avut o întârziere de 30 de minute.

Compania Tarom va raporta incidentul către autorități in conformitate cu reglementările în vigoare.

 

Cele mai citite

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...

Mircea Geoană susține că sistemul de vot din România este cel mai primitiv din Europa

Sâmbătă, la Congresul Studenților din România, desfășurat la Palatul Parlamentului, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a făcut o declarație tranșantă privind sistemul...

Oamenii legii au descoperit aproximativ 6.000 de litri de motorină în urma unor percheziții domiciliare

La data de 17 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, sub coordonarea procurorilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă