16.1 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSpecialMilionarul turc, care a băgat în comă un polițist, NU a dat...

Milionarul turc, care a băgat în comă un polițist, NU a dat declarații în fața anchetatorilor

UPDATE: Cetățeanul turc Abdulah Atas, adus joi la Parchetul Tribunalului București, pentru a fi audiat, după ce, duminică noapte, a intrat cu mașina într-un polițist rutier, în Capitală, nu a făcut vreo declarație în fața anchetatorilor, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Omul de afaceri turc Abdullah Atas, încarcerat la Spitalul Penitenciar Rahova după ce a fost arestat, a fost adus la parchet pentru audieri, înainte de ora 12.00. El se deplasa singur, dar mai avea bandaje pe față.

Milionarul turc, care a călcat cu mașina un polițist de la Brigada Rutieră, a fost adus, joi, de Spitalul Penitenciar Rahova, la Parchetul Tribunalului București, pentru a fi audiat.

Turcul Abdullah Atas a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile pentru tentativă de omor și ultraj.

Citește și: Milionarul turc, care a băgat în comă un polițist, era beat la volan. Ce alcoolemie avea omul de afaceri

Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Omul de afaceri turc a condus sub influența băuturilor alcoolice. Proba de sânge recoltată după accident a relevat că Abdullah Atas avea o alcoolemie de 1,65 la mie.

Poliţistul de la Brigada Rutieră accidentat de omul de afaceri turc,Gheorghe Ionescu,  se află în continuare în terapie intensivă în stare deosebit de gravă.

Citește și: ȘOCANT. Șoferul milionar criminal, prins de ocupantul unui BMW, NU de polițiști. Ce alcoolemie avea afaceristul turc

Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, a anunțat, marți, că pacientul este, în continuare, în stare deosebit de gravă, fără modificări faţă de ziua precedentă.

 

 

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Dispută Brazilia-Israel: Președintele Lula da Silva și-a revocat ambasadorul de la Tel Aviv

Președintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva l-a revocat pe ambasadorul său în Israel și l-a trimis în calitate de reprezentant special la Geneva,...

Israelul justifică acțiunea militară de la Rafah împotriva Hamas prin existența unor tuneluri sub frontiera egipteană

Israelul afirmă că există tuneluri sub frontiera egipteană cu Fâşia Gaza pentru a justifica ofensiva sa la Rafah împotriva Hamas, a acuzat miercuri "o...

Cazurile AEGEK și SIVECO, aproape să îngroape ministerul lui Adrian Câciu! Guvernul scoate de la saltea 300 de milioane de lei

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, condus de Adrian Câciu, se confruntă cu posibilitatea un blocaj financiar semnificativ din cauza unei serii de sentințe...
Ultima oră
Pe aceeași temă