8.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialNeatenția la volan face victime în Satu Mare. Ce s-a întâmplat

Neatenția la volan face victime în Satu Mare. Ce s-a întâmplat

Trei bărbați din Ucraina au murit, iar alte patru persoane au fost grav rănite, marți dimineață, după ce șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu o mașină care circula regulamentar, informează Mediafax.

Accidentul a avut loc în localitatea Ciuperceni, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje de pompieri cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă și două echipaje SMURD, precum și două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare, Aurel Ulici.

Citește și: Accident de muncă cu urmări tragice, în Buzău

“Personalul sosit la faţa locului a constatat că, în urma coliziunii a două autoturisme, au rezultat şapte victime, printre care trei persoane încarcerate între fiarele contorsionate ale maşinii, care în pofida efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu au supravieţuit”, a declarat Aurel Ulici.

Ulici a precizat că pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor celorlalte patru persoane rănite, care ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Satu Mare, Camelia Cosma, a declarat că accidentul a avut loc după ce șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu o mașină care circula regulamentar.

“Din primele cercetări reiese că un tânăr de 23 de ani care conducea un autoturism marca Volkswagen pe contrasens a intrat în coliziune cu un autoturism Daewoo, condus regulamentar de un cetățean ucrainean, în vârstă de 25 de ani. În urma impactului, șoferul de 25 de ani și alți doi bărbați, de 34, respectiv 38 de ani, și ei cetățeni ucraineni, au decedat. De asemenea, un alt pasager din autoturismul Daewoo și trei persoane din mașina care a intrat pe contrasens au fost rănite”, a declarat Camelia Cosma.

Cosma a mai spus că polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs accidentul.

Cele mai citite

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă