8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialNepotul femeii care a murit după o transfuzie de sânge gresită, audiat...

Nepotul femeii care a murit după o transfuzie de sânge gresită, audiat la Poliţia Capitalei

Nepotul femeii care a decedat la Spitalul de Arşi după o transfuzie gresită de sânge a fost audiat, miercuri, la sediul Poliţiei Capitalei, în dosarul în care poliţiştii de la Serviciul Omoruri fac investigaţii pentru ucidere din culpă, constituindu-se parte civilă, scrie Mediafax.

Bărbatul a ajuns miercuri dimineaţă, în jurul orei 10, la sediul Poliţiei Capitalei, însoţit de un avocat. La ieşirea din sediul instituţiei, nepotul femeii decedate în urma unei transfuzii de sânge greşite a declarat că s-a contituit parte civilă în dosarul penal în care se investigheză posibilă faptă de ucidere din culpă.

Citeşte şi Malpraxis la Spitalul de Arsuri din București. O femeie a murit, după o transfuzie de sânge greșită. Purtător de cuvânt: Medicul responsabil încă mai profesează

Transfuzia greşită de sânge nu ar fi fost cauza decesului, în iunie, a femeii internate la Spitalul de Arşi, a declarat la acel moment Adrian Stănculea, şeful secţiei de Anestezie-Terapie Intensivă (ATI) de la Spitalul de Arşi şi purtătorul de cuvânt al spitalului.

În paralel, procurorii fac o altă investigaţie privind activitatea Spitalului de Arşi din Capitală, după ce medicul Camelia Roiu a făcut publice imagini cu un pacient pe rănile căruia se aflau larve.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă