15 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialO fată de 15 ani din grija Protecției Copilului, găsită moartă

O fată de 15 ani din grija Protecției Copilului, găsită moartă

O fată în vârstă de 15 ani dintr-un centru de tip familial al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a fost găsită moartă în parcarea unui bloc din municipiul Bârlad, prima ipoteză a poliţiştilor fiind cea a sinuciderii, transmite Mediafax.

Potrivit primelor cercetări desfăşurate de poliţişti, fata a fost găsită, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de către un poliţist local, în parcarea unui bloc de pe strada General Naumescu din municipiul Bârlad, fiind solicitată intervenţia unei ambulanţe.

Echipajul medical deplasat la locul incidentului a făcut manevrele de resuscitare, însă fără niciun rezultat, fiind declarat decesul.

Poliţiştii ajunşi acolo au găsit pe blocul din apropierea parcării mai multe bunuri ale fetei, mai exact un telefon mobil, o pereche de încălţăminte şi o geantă.

"În urma verificărilor, victima a fost identificată, fiind vorba de o minoră de 15 ani dintr-un centru de tip familial din Negreşti, al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vaslui. Fata fusese dată dispărută în cursul serii de vineri, de către reprezentanţii centrului din Negreşti, după ce aceasta nu mai revenise de la cursuri", a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Din primele cercetări se conturează ipoteza unei sinucideri, poliţiştii continuând ancheta pentru a stabili motivul pentru care fata a recurs la acest gest.

Cele mai citite

Ziua Europei: Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru

Arcul de Triumf va fi iluminat joi, de Ziua Europei, în albastru, a anunțat Primăria Capitalei. Alte manifestări dedicate Zilei Europa vor avea loc...

Kosovo are dificultăți în aderarea la Consiliul Europei

Prim-ministrul din Kosovo, Albin Kurti, a criticat miercuri condiţiile de aderare la Consiliul Europei, în special crearea unei structuri guvernamentale semiautonome pentru comunitatea sârbă,...

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, trimis în judecată de DNA pentru cumpărare de influență

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă, potrivit agerpres.ro. ''Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale...
Ultima oră
Pe aceeași temă