15.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialProgram prelungit la metrou pentru meciul România - Finlanda

Program prelungit la metrou pentru meciul România – Finlanda

Metroul va avea program prelungit joi, când se dispută partida România – Finlanda, pe Arena Naţională. Astfel, ultimele trenuri vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00.45, potrivit Mediafax.

Trenurile de metrou vor circula joi după un program prelungit cu două ore, la un interval de aproximativ 10 – 12 minute, potrivit unui comunicat al Metrorex. 

Citește și: România a încheiat la egalitate meciul cu Suedia. Ianis Hagi, printre marcatori

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00.45, pe liniile M1 (Dristor – Pantelimon), M2 (Pipera – Berceni), M3 (Preciziei – Anghel Saligny) şi M4 (Gara de Nord 2 – Parc Bazilescu).

Partida România – Finlanda, din penultima etapă a grupelor de calificare la Campionatul European din 2016, va avea loc joi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Citește și: Bilete cu preț unic la meciul România – Finlanda: Cât costă un tichet și cine are gratuit

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.30, doar pe bază de bilete sau invitaţii.

Peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la partida România – Finlanda.

Cele mai citite

SNPPC susține protestul de joi al pensionarilor militari: „Incoerența legislativă și discriminarea determină ieșirea în stradă”

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) a transmis, marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, că nemulţumirile justificate ale pensionarilor militari s-au...

Insomnie și stres: probleme gestionate prin masaj. Beneficii și detalii despre saloanele de masaj

Noaptea, gândurile nu-ți dau pace. Ziua, oboseala te prinde din urmă, iar tu nu mai dai randament. Relaxează-te la un salon de masaj! Află...

Cea mai valoroasă companie din România este Hidroelectrica

Cea mai valoroasă companie din România este Hidroelectrica, indică un studiu realizat de Visual Capitalist și preluat de site-ul termene.ro. Studiul prezintă cele mai valoroase...
Ultima oră
Pe aceeași temă