12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialReacţia unui român din diaspora la declaraţiile lui Ioan Rus a devenit...

Reacţia unui român din diaspora la declaraţiile lui Ioan Rus a devenit virală pe Internet

Reacţia unui român la declaraţiile deja fostului ministru al Transporturilor, Ioan Rus, a devenit virală pe internet. Paul Popescu a scris, joi, pe contul său de Facebook că l-a sunat chiar pe ministru şi i-a spus că este “un gunoi de om și că atunci când este plecat în delegație nevastă lui e cea mai mare curvă“.

Am sunat la biroul lui Ioan Rus în minister unde m-am dat drept un oficial englez de la departamentul de infrastructura drumuri London, spunând că vreau să vorbesc cu el. Mi s-a făcut legătură instant. I-am comunicat domnului Rus salariul meu din Norvegia care nu corespunde cu estimările sale, i-am spus că e un gunoi de om și că atunci când este plecat în delegație nevastă lui e cea mai mare curvă. În 2015, pot spune că sunt plăcut impresionat de ușurință transmiterii informației în instituțiile statului. Omul așteaptă și telefoanele voastre!“, a scris Paul Popescu pe contul său de Facebook.

Ioan Rus a devenit ținta ironiilor pe Internet după ce a jignit într-o emisiune tv românii din diaspora. El a afirmat că românii pleacă în străinătate pentru câteva sute de euro, în timp ce copiii lor devin ”golani” și nevestele ”curve”. În urma acestei afirmații jignitoare, Ioan Rus și-a dat demisia din funcția de ministru al Transporturilor.

Citește și: FOTO. Cum este ironizat Ioan Rus pe internet, după declarațiile jignitoare privind românii din diaspora

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă