17.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialRobert Turcescu: Nelu Iordache, ginerele unui om important din imperiul GRIVCO

Robert Turcescu: Nelu Iordache, ginerele unui om important din imperiul GRIVCO

Dan Voiculescu îl cunoaște foarte bine pe omul de afaceri Nelu Iordache, acesta fiind ginerele unui om important din Grivco. Jurnalistul Robert Turcescu scrie pe blogul său că directorul departamentului Agricultură de la GRIVCO SA, Mugur Crăciun, este socrul lui Iordache. Mai mult, Crăcun ar fi fost propus de partidul Conservator  în funcția de secretar de stat, specializat pe Integrare Europeană, în ministerul Agriculturii, în timpului guvernării Tăriceanu. 

Citește și: Audierea lui Dan Voiculescu, în dosarul ICA, s-a terminat: ”Sunt pensionar, nu mai sunt oligarh”

”Mugur Crăciun e specialist în semințe. Pe vremea lui Ceaușescu, a fost directorul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Agricolă (INCDA) de la Fundulea. În perioada 1991-1997 a fost director al aceluiași Institut, apoi a ajuns director general al Diviziei de semințe a companiei Agricover precum și director general pentru România al companiei germane Saaten Union, specializată în producerea și comercializarea semințelor. 

Citește și: Robert Turcescu: Voiculescu e în spatele firmei care a luat hectarele “de aur” din Giurgiu

 După cum vedeți în documentul de mai jos, în guvernul Tăriceanu domnul Mugur Crăciun a fost propus de PC (Voiculescu) în funcția de secretar de stat, specializat pe Integrare Europeană, în ministerul Agriculturii. A stat în această funcție un an și jumătate, apoi a aterizat director al departamentului de Agricultura la GRIVCO SA!
Partea interesantă abia acum începe. Crăciun are o fiică, Anca. Ea a devenit în urmă cu cîțiva ani soția omului de afaceri Nelu Iordache- ROMSTRADE, supranumit ”€œRegele Asfaltului”. Cine îl mai crede acum pe mincinosul de Voiculescu atunci cînd afirmă că nu l-a văzut niciodată pe Nelu Iordache? Că doar e ginerele unui om important din angrenajul Grivco!”, notează Robert Turcescu pe blogul său.

Dan Voiculescu a declarat, luni, la ieșirea de la IPJ Ilfov, unde a mers pentru controlul judiciar, că pe Nelu Iordache nu l-a văzut de 20 de ani.

Voiculescu trebuie să se prezinte zilnic la Poliție pentru a respecta condițiile impuse de controlul judiciar, măsură decisă de DNA în noul său dosar de șantaj în care s-a pus în mișcare acțiunea penală joi, 3 iulie. Exact în acea zi, Voiculescu avea bilet de avion pentru a pleca din țară.
 

Cele mai citite

Aproape 900 de noi cazuri de rujeolă în România, în ultima săptămână! Un bărbat a fost răpus de boală

În ultima săptămână, în România s-au înregistrat 872 de cazuri noi de rujeolă și un deces, conform datelor furnizate de Institutul Naţional de Sănătate...

Probleme pentru Facebook și Instagram. Comisia Europeană a inițiat proceduri oficiale împotriva Meta

Astăzi, 30 aprilie, Comisia Europeană a demarat proceduri oficiale pentru a evalua dacă Meta, compania-mamă a platformelor Facebook și Instagram, a încălcat Actul legislativ...
Ultima oră
Pe aceeași temă