25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialSolistul și clăparul trupei Holograf, Mihai Coman, a murit după o luptă...

Solistul și clăparul trupei Holograf, Mihai Coman, a murit după o luptă grea cu boala

Clăparul trupei Holograf, Mihai Coman, a murit marți seara, după mai mulți ani de luptă cu o boală necruțătoare. Membrii trupei și-au exprimat regretele și durerea imensă cauzată de această pierdere, iar Dan Bitman a scris pe contul său de Facebook un mesaj scurt, dar profund.

Artistul, care a colaborat cu nume mari din industria din România, precum Sfinx, Laura Stoica Band sau Ștefan Bănică Jr., suferea de cancer și s-a luptat cu această boală mai mulți ani.

"A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de douăzeci de ani alături de noi, mai întâi în studio, apoi pe scenă. O boală perfidă l-a luat nemeritat de repede dintre noi pe omul cu voce de aur şi suflet de copil. Dar Mihai va rămâne întotdeauna în inimile şi în cântecele noastre", a anunţat formaţia Holograf, pe pagina oficială de Facebook. 

„Nu credeam ca doare atat de tare… Mihai.. mergi cu Dumnezeu…”, a scris Dan Bittman, pe contul său.

"În mintea noastră era că va reuși să treacă peste acest moment și, din păcate, nu a reușit. În pofida faptului că a încercat tot ceea ce era omenește posibil, inclusiv un tratament experimental", a spus Dan Bittman. 

Artistul suferea de cancer pulmonar cu metastaze la creier, iar apropiații spun că deși a fost diagnosticat târziu, Mihai Coman nu a încetat să lupte. 

Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Cetățenii UE consideră dezastrele naturale o amenințare mai mare decât un eventual război

Cetățenii din mai multe țări membre UE consideră că dezastrele naturale legate de climă reprezintă o amenințare mai mare decât un eventual război. Acest punct...

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...
Ultima oră
Pe aceeași temă