12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialSolistul și clăparul trupei Holograf, Mihai Coman, a murit după o luptă...

Solistul și clăparul trupei Holograf, Mihai Coman, a murit după o luptă grea cu boala

Clăparul trupei Holograf, Mihai Coman, a murit marți seara, după mai mulți ani de luptă cu o boală necruțătoare. Membrii trupei și-au exprimat regretele și durerea imensă cauzată de această pierdere, iar Dan Bitman a scris pe contul său de Facebook un mesaj scurt, dar profund.

Artistul, care a colaborat cu nume mari din industria din România, precum Sfinx, Laura Stoica Band sau Ștefan Bănică Jr., suferea de cancer și s-a luptat cu această boală mai mulți ani.

"A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de douăzeci de ani alături de noi, mai întâi în studio, apoi pe scenă. O boală perfidă l-a luat nemeritat de repede dintre noi pe omul cu voce de aur şi suflet de copil. Dar Mihai va rămâne întotdeauna în inimile şi în cântecele noastre", a anunţat formaţia Holograf, pe pagina oficială de Facebook. 

„Nu credeam ca doare atat de tare… Mihai.. mergi cu Dumnezeu…”, a scris Dan Bittman, pe contul său.

"În mintea noastră era că va reuși să treacă peste acest moment și, din păcate, nu a reușit. În pofida faptului că a încercat tot ceea ce era omenește posibil, inclusiv un tratament experimental", a spus Dan Bittman. 

Artistul suferea de cancer pulmonar cu metastaze la creier, iar apropiații spun că deși a fost diagnosticat târziu, Mihai Coman nu a încetat să lupte. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă