18.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialSora Aurei Ion este jignită oribil după ce l-a criticat pe Victor...

Sora Aurei Ion este jignită oribil după ce l-a criticat pe Victor Ponta

Mariana Ciucă, sora Aurei Ion, studenta care şi-a pierdut viaţa în avionul medical prăbuşit în 2014 în Munţii Apuseni, primeşte mesaje îngrozitor de jignitoare pe Facebook, după ce l-a criticat pe Victor Ponta.

În urma scandalului declanşat de mesajul ”Sper să crăpi, Victor Ponta”, apărut pe Hotnews, Mariana Ciucă a comentat pe pagina personală de Facebook, precizând că ea nu-i doreşte moartea fostului premier, ci o viaţă în chinuri. Tânăra încă aşteaptă lămurirea condiţiilor în care s-a produs accidentul de avion în care şi-a pierdut viaţa sora sa. Acesta s-a petrecut în ianuarie 2014, în munţii Apuseni, şi nici acum nu s-a elucidat misterul prăbuşirii avionului de mici dimensiuni, pilotat de Adrian Iovan, ce avea la bord şapte medici ce se duceau la Oradea pentru prelevare de organe.

În consecinţă, a început să primească mesaje oribile. 

Internauţii au reacţionat imediat, exprimându-şi indignarea şi sugerând că astfel de persoane ar trebui blocate de reţeaua de socializare Facebook:

  • – Trăiască tovarășul Ponta si simpatizanții lui! Asta ar trebuie sa asculte melodia “ma-ta are cratima”…poate ar mai învață ceva. 
  •  
  • – Mari, nu ii baga in seama pe toți frustrații. Se pare ca unii se simt cu musca pe căciula!
  •  
  • – E scarbos cum astfel de specimene inca ne dicteaza vietile cu adunaturile lor de manipulanti infecti.
  •  
  • – E vb doar de educatia pe care poate sa o ofere societatea romaneasca, iar daca nu stiati tot poporul este vinovat mai ales acela care sta frumos acasa si defileaza cu sloganul: “sunt altii platiti sa se ocupe cu asta!”
  •  
  • – Mary nu da importanta,dar dacă continuă atunci cred că trebuie să îl dăm dăm o lecție,cei de la Facebook să blocheze astfel de persoane duse cu pluta.
  •  
  • – Gramatica, aia face toti banii! :)))) Omul e foarte fidel relatiei cu PSD-ul :)))))

Electoratul PSD. Nu e suficient că sistemul ticăloșit patronat de Ponta, Dragnea & co. își bate joc de familia Aurei Ion refuzându-le acestor oameni dreptatea, îi mai și atacă violent și abject, scrie pe pagina personală de Facebook jurnalistul Mălin Bot.

“Asta este România pe care o construiește PSD, o ţară exact ca în comunism în care ei erau privilegiați, aveau de toate, erau deasupra legii și oricine ii deranja era distrus, desființat uman, batjocorit la comanda.Şleahtă asta penală mai vrea sa ne controleze destinele încă patru ani. Trebuie sa dam de pământ cu ei.”


Miercuri pe pagina de Facebook a Hotnews, a fost distribuită o știre despre Victor Ponta cu comentariul ”Sper să crăpi, Victor Ponta!”. Ulterior, postarea a fost ştearsă şi a apărut o una nouă în care redacția Hotnews condamnă limbajul folosit, își cere scuze față de Victor Ponta și anunță că autorul postării a fost ”dat afară”. Citeşte aici explicaţiile conducerii Hotnews şi ale jurnalistului care a provocat scandalul.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

VIDEO. Tenis sau fotbal? Al Nassr, victorie clară împotriva Al Wehda. Cristiano Ronaldo bifează al 66-lea hat-trick din carieră

Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze în campionatul Arabiei Saudite, demonstrând încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din...

Rusia – Ucraina, ziua 781. Rusia susține că “Formula de pace” va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina

"Formula de pace" va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina, susține purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria...

Un concert al unei orchestre din Hamburg a fost întrerupt de o mașină de spălat

Incident nefericit la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg. În timpul unui spectacol în curs de desfășurare al renumitei orchestre de stat a Filarmonicii...
Ultima oră
Pe aceeași temă