21 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialSoția și amantul sirianului ucis, arestați preventiv

Soția și amantul sirianului ucis, arestați preventiv

Soția și amantul sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini din Capitală au fost arestați preventiv, după ce, joi, cei doi au recunoscut că l-au ucis pe bărbat.

Citește și: Soția și amantul ei au RECUNOSCUT că l-au ucis pe sirianul găsit mort în portbagaj

Andreea Maria Pătrașcu și amantul ei au declarat, joi, că l-au omorât pe Haj Saleh Moustafa cu ajutorul unor droguri. 

Soția sirianului găsit mort, pe 8 aprilie, în portbagajul unei mașini în Capitală, a fost reținută de procurorii Parchetului Tribunalului București, împreună cu amantul ei, cei doi fiind suspectați că l-au omorât pe Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, potrivit unor surse din Poliție.

Cadavrul cetățeanului sirian a fost găsit în 8 aprilie, într-o geantă aflată în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, înscrisă pe numele societăţii Perla Majestic, care era parcată pe Şoseaua Pantelimon, vizavi de Secţia 9 de Poliţie.

Bărbatul fusese dat dispărut, de amanta lui, în ianuarie, deşi nu se mai ştia nimic despre el din 14 decembrie 2014.

Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari, el deţinând două societăţi comerciale.

Citește și: Soţia sirianului ucis lucrează la Inspecţia Muncii

Potrivit reprezentanţilor societăţii Perla Majestic, Haj Saleh Moustafa este un fost colaborator al uneia dintre firmele grupului. Haj Saleh, absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, stătea în România de aproximativ 20 de ani, era căsătorit şi avea un copil de nouă ani.

Poliţiştii au deschis portbagajul în care a fost găsit cadavrul său după ce au fost anunţaţi de nişte muncitori care lucrau în zonă şi care trebuiau să mute maşina că au simţit un miros puternic. Trupul sirianului era într-o stare avansată de putrefacţie, dar nu fusese tranşat, ci aşezat în aşa fel încât să încapă în geantă, acesta fiind îmbrăcat cu costum, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Autopsia nu a relevat cauza morţii, medicii legişti găsind pe trupul sirianului doar răni superficiale, care nu i-ar fi putut provoca moartea.

Ancheta este desfăşurată de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 777: Șoigu cere suplimentarea livrărilor de arme

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a cerut suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară în Ucraina, a comunicat Ministerul Apărării.Într-o întrunire...

Estonia acuză Rusia că-i perturbă zboorurile prin interferența cu semnalele GPS

Finair a anunțat că a suspendat zborurile timp de o lună, potrivit radioromania.ro. Estonia acuză Rusia că prin interferența cu semnale GPS încalcă reglementările naționale...

Rusia – Ucraina, ziua 777: Șoigu cere suplimentarea livrărilor de arme

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a cerut suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară în Ucraina, a comunicat Ministerul Apărării.Într-o întrunire...
Ultima oră
Pe aceeași temă