18.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialȚigări de contrabandă, transportate cu o mașină furată

Țigări de contrabandă, transportate cu o mașină furată

O mașină, declarată furată de o femeie din orașul Siret, a fost găsită de polițiștii suceveni într-o parcare. Autoturismul era plin cu țigări de contrabandă.

”La data de 12 mai, în jurul orei 23.35, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava au identificat într-o parcare din municipiul Suceava un autoturism în care se aflau mai multe colete voluminoase.

Urmare a verificărilor efectuate de poliţiştii a reieşit faptul că autoturismul aparţinea unei femei, de 38 de ani, din oraşul Siret.

În urma controlului efectuat în habitaclul autoturismului, pe bancheta din spate a acestuia şi în portbagaj au fost identificate 160.000 de ţigarete, de provenienţă Republica Ucraina.

Ţigările, în valoare de 96.000 de lei, au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Ulterior, la data de 13 mai a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii Poliţiei Oraşului Siret au fost sesizaţi de o femeia de 38 de ani, din aceeaşi localitate, despre faptul că în noaptea de 12 spre 13 mai a.c., persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat pe strada Castanilor, din oraşul Siret”, informează Poliția Română.

Autoturismul găsit de poliţişti pe raza municipiului Suceava, în valoare de aproximativ 1000 de euro, a fost restituit părţii vătămate.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi furt în scop de folosinţă, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Cele mai citite

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Iohannis, premiat de Consiliul Atlantic, în America

Consiliul Atlantic îl va onora în acest an pe preşedintele Klaus Iohannis cu Distinguished International Leadership Award pentru cariera sa remarcabilă, pentru conducerea exemplară...

Amenzi de 4,6 milioane de euro pentru 29 de retaileri. Plus: deconectarea și telemunca în UE

Comisarul european pentru locuri de muncă şi drepturi sociale, Nicolas Schmit, a declarat, cu ocazia zilei de 1 mai, că telemunca şi deconectarea trebuie să...
Ultima oră
Pe aceeași temă