12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialȚigări de contrabandă, transportate cu o mașină furată

Țigări de contrabandă, transportate cu o mașină furată

O mașină, declarată furată de o femeie din orașul Siret, a fost găsită de polițiștii suceveni într-o parcare. Autoturismul era plin cu țigări de contrabandă.

”La data de 12 mai, în jurul orei 23.35, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava au identificat într-o parcare din municipiul Suceava un autoturism în care se aflau mai multe colete voluminoase.

Urmare a verificărilor efectuate de poliţiştii a reieşit faptul că autoturismul aparţinea unei femei, de 38 de ani, din oraşul Siret.

În urma controlului efectuat în habitaclul autoturismului, pe bancheta din spate a acestuia şi în portbagaj au fost identificate 160.000 de ţigarete, de provenienţă Republica Ucraina.

Ţigările, în valoare de 96.000 de lei, au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Ulterior, la data de 13 mai a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii Poliţiei Oraşului Siret au fost sesizaţi de o femeia de 38 de ani, din aceeaşi localitate, despre faptul că în noaptea de 12 spre 13 mai a.c., persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat pe strada Castanilor, din oraşul Siret”, informează Poliția Română.

Autoturismul găsit de poliţişti pe raza municipiului Suceava, în valoare de aproximativ 1000 de euro, a fost restituit părţii vătămate.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi furt în scop de folosinţă, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă