15 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialTrafic restricționat sâmbătă în Capitală

Trafic restricționat sâmbătă în Capitală

Traficul rutier va fi restricționat sâmbătă, între orele 8,00-21,00, pe str. Puțul lui Zamfir, între str. Radu Beller și str. Banu Antonache, pentru a se desfășura evenimentul cultural ''La Fântâna Artelor'', informează Agerpres.

 

Tot sâmbătă, începând cu ora 17,00, se va restricționa traficul rutier pe str. Franklin și str. C-tin Esarcu.

În intervalul 10,00-18,00, traficul rutier va fi restricționat pe șos. Kiseleff, între Piața Arcul de Triumf și Piața Victoriei, și pe str. Arh. Ion Mincu, între bd. Aviatorilor și bd. Ion Mihalache, cu ocazia campaniei "Biciclești", la care bucureștenii sunt așteptați să facă mișcare cu bicicletele, cu trotinetele, cu rolele sau pe jos.

Poliția recomandă ca rute ocolitoare șos. Kiseleff — bd. C-tin Prezan — Piața Charles de Gaulle — bd. Aviatorilor; șos. Kiseleff — Piața Arcul de Triumf — bd. Mareșal Alexandru Averescu — bd. Ion Mihalache — Piața Victoriei.

De asemenea, polițiștii le solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudență în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni și să respecte semnalele polițiștilor rutieri și ale poliției locale.

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.

Cele mai citite

Guvernul discută Programul Național de Reformă pe anul 2024

Guvernul Ciolacu are pe ordinea de zi a ședinței din 9 mai 2024 un Memorandum pentru "Aprobarea Programului Național de Reformă 2024", elaborat conform...

Maia Sandu speră ca Republica Moldova să intre în UE “până în 2030”

Președinta Maia Sandu le-a spus cetățenilor Republicii Moldova că țara lor ar putea fi primită în Uniunea Europeană până în anul 2030. "Depinde de noi...

Ucrainenii au dejucat un plan de asasinare a lui Zelenski chiar în ziua învestirii lui Putin la Moscova

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) anunță destructurarea unei rețele organizate de FSB care a recrutat doi colonei ai serviciilor ucrainene, pentru a-l asasina...
Ultima oră
Pe aceeași temă