17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialTrafic restricționat sâmbătă în Capitală

Trafic restricționat sâmbătă în Capitală

Traficul rutier va fi restricționat sâmbătă, între orele 8,00-21,00, pe str. Puțul lui Zamfir, între str. Radu Beller și str. Banu Antonache, pentru a se desfășura evenimentul cultural ''La Fântâna Artelor'', informează Agerpres.

 

Tot sâmbătă, începând cu ora 17,00, se va restricționa traficul rutier pe str. Franklin și str. C-tin Esarcu.

În intervalul 10,00-18,00, traficul rutier va fi restricționat pe șos. Kiseleff, între Piața Arcul de Triumf și Piața Victoriei, și pe str. Arh. Ion Mincu, între bd. Aviatorilor și bd. Ion Mihalache, cu ocazia campaniei "Biciclești", la care bucureștenii sunt așteptați să facă mișcare cu bicicletele, cu trotinetele, cu rolele sau pe jos.

Poliția recomandă ca rute ocolitoare șos. Kiseleff — bd. C-tin Prezan — Piața Charles de Gaulle — bd. Aviatorilor; șos. Kiseleff — Piața Arcul de Triumf — bd. Mareșal Alexandru Averescu — bd. Ion Mihalache — Piața Victoriei.

De asemenea, polițiștii le solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudență în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni și să respecte semnalele polițiștilor rutieri și ale poliției locale.

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.

Cele mai citite

Noua fiță masonică: Sarmale la …roabă!

Așa zișii masoni grupați, în Marea Lojă Națională a României condusă, în scripte, de preotul Cătălin Tohăneanu, dar, în realitate, de plagiatorul Radu...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă