12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialUltimii patru răniţi în Colectiv, internaţi la Spitalul Militar, vor fi externaţi

Ultimii patru răniţi în Colectiv, internaţi la Spitalul Militar, vor fi externaţi

Ultimele patru persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, care au fost internate la Spitalul Militar, vor fi externate, miercuri, potrivit Digi24.

Potrivit unul bilanţ emis, marţi, de Ministerul Sănătăţii, în spitalele din ţară şi din străinătate erau internaţi 29 de răniţi. Dintre aceştia, pacienţii internaţi la Spitalul Militar urmează să fie externaţi miercuri.

Astfel, în spitalele din Bucureşti mai sunt internate şapte victime, dintre care un pacient este în stare critică. La Spitalele Bagdasar Arseni, CC Iliescu şi Elias mai sunt internaţi câte un pacient, la Spitalul Grigore Alexandrescu şi Spitalul de Urgență din București, câte doi pacienţi.

Până marţi, au fost externate 70 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară.

39 de persoane au fost transferate în spitale din strainatate. În prezent, mai sunt internate în străinătate 19 persoane, dintre care un cetățean german.

Astfel, în Austria şi Germania sunt internate câte două persoane, a căror stare de sănătate este stabilă, în Olanda şi Marea Britanie sunt internate câte trei persoane, în Belgia sunt internate opt persoane şi în Israel o persoană. 

Totodată, alţi patru dintre răniţi au fost externaţi şi se află în tratament în ambulatoriu, în spitalele din străinătate.

În urma incendiului de pe 30 octombrie, din clubul Colectiv, au murit 63 de persoane, dintre care 27 de persoane şi-au pierdut viaţa în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate.

 

Cele mai citite

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...
Ultima oră
Pe aceeași temă