23.9 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialUltimii patru răniţi în Colectiv, internaţi la Spitalul Militar, vor fi externaţi

Ultimii patru răniţi în Colectiv, internaţi la Spitalul Militar, vor fi externaţi

Ultimele patru persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, care au fost internate la Spitalul Militar, vor fi externate, miercuri, potrivit Digi24.

Potrivit unul bilanţ emis, marţi, de Ministerul Sănătăţii, în spitalele din ţară şi din străinătate erau internaţi 29 de răniţi. Dintre aceştia, pacienţii internaţi la Spitalul Militar urmează să fie externaţi miercuri.

Astfel, în spitalele din Bucureşti mai sunt internate şapte victime, dintre care un pacient este în stare critică. La Spitalele Bagdasar Arseni, CC Iliescu şi Elias mai sunt internaţi câte un pacient, la Spitalul Grigore Alexandrescu şi Spitalul de Urgență din București, câte doi pacienţi.

Până marţi, au fost externate 70 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară.

39 de persoane au fost transferate în spitale din strainatate. În prezent, mai sunt internate în străinătate 19 persoane, dintre care un cetățean german.

Astfel, în Austria şi Germania sunt internate câte două persoane, a căror stare de sănătate este stabilă, în Olanda şi Marea Britanie sunt internate câte trei persoane, în Belgia sunt internate opt persoane şi în Israel o persoană. 

Totodată, alţi patru dintre răniţi au fost externaţi şi se află în tratament în ambulatoriu, în spitalele din străinătate.

În urma incendiului de pe 30 octombrie, din clubul Colectiv, au murit 63 de persoane, dintre care 27 de persoane şi-au pierdut viaţa în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate.

 

Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Doi turiști din Australia și unul din SUA au fost găsiți în Mexic, împușcați în cap

Trupurile neînsuflețite a trei turiști, doi din Australia și unul din SUA, au fost găsite în Mexic, fiecare dintre ei având câte un glonț...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă