21.7 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialCopilul ucis de câini: Administratorul, închisoare cu executare și 2,4 milioane euro...

Copilul ucis de câini: Administratorul, închisoare cu executare și 2,4 milioane euro despăgubiri familiei Anghel

UPDATE: Curtea de Apel București l-a condamnat pe administatorul Tei Rezidențial, Constantin Ciorăscu, la trei ani de închisoare cu executare, pentru ucidere din culpă, iar firma care deține terenul și ADP trebuie să plătească 2,4 milioane de euro despăgubiri familiei lui Ionuț.

—-

Curtea de Apel Bucureşti va da verdictul definitiv în dosarul morții lui Ionuţ Anghel, copilul ucis de câini într-un parc din Capitală.

Judecătoria Sectorului 2 a decis, pe fond, în dosarul morții lui Ionuț Anghel, condamnarea lui Constantin Ciorăscu, administratorul firmei Tei Rezidențial, la trei ani de închisoare cu suspendare, instanța stabilind ca familia lui Ionuț Anghel să primească despăgubiri în valoare de 2,4 milioane de euro.

Ionuț Anghel a fost ucis de o haită de câini pe un teren situat lângă un parc din Sectorul 2. Magistraţii l-au condamnat în primă instanţă la 3 ani cu suspendare pe proprietarului terenului.

Citește și: Magistrații explică moartea lui Ionuț Anghel, copilul sfâșiat de câini în timp ce se juca într-un parc din Capitală

Chinurile groaznice prin care a trecut Ionuț Anghel, copilul mușcat de câini în timp ce se juca înParcul Tei din Capitală, i-a îngrozit până și pe magistrați, deși ei au de foarte multe ori în dezbatere atrocități greu de imaginat. Cei care au preluat cazul Ionuț spun că traumele psihice vor afecta în continuare familia copilului și, în special, pe fratele acestuia care va conștientiza din ce în ce mai mult cele întâmplate. 

În motivarea deciziei magistratul subliniază că „este inacceptabil, indiferent de circumstanţele obiective şi /sau subiective ivite, ca în secolul 21, într-o capitala europeana, într-o zona urbana semicentrala, un copil de 4 ani sa fie sfâşiat de câini şi să îşi piardă viata în chinuri şi dureri inimaginabile, sub colţii acestor fiare”.

Cele mai citite

Meniul la prânzul din familia Ceaușescu

Despre meniul familiei Ceaușescu s-au spus multe. Ba că era unul elitist, alcătuit din delicatese, ba dimpotrivă, că era unul simplu. În continuare...

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...

Premierul Ciolacu le-a oferit autografe copiilor, la Palatul Victoria

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent, în ziua de sâmbătă, 1 iunie 2024, la Palatul Victoria, unde le-a oferit autografe copiilor și s-a fotografiat...
Ultima oră
Pe aceeași temă