17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialBrașov. Angajata unei bănci a vrut să omoare doi bătrâni pentru o...

Brașov. Angajata unei bănci a vrut să omoare doi bătrâni pentru o datorie

Angajata unei bănci din Brașov și-a luat în serios rolul de recuperator. Ea este principalul suspect într-un caz de tentativă de omor calificat, după ce ar fi agresat doi bătrâni de 80 de ani, pentru o datorie. Armele care ar fi putut duce la crimă sunt un cuțit și un ciocan de șnițele, potrivit Mediafax.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Braşov, procurorul Alina Popescu, în 3 septembrie s-a început urmărirea penală in rem pentru tentativă de omor calificat, suspectul principal fiind o femeie de 35 de ani.

”Investigaţiile au ca obiect o infracţiune de tentativă de omor calificat asupra a două persoane, săvârșită în locuinţa acestora de către o femeie“, a spus reprezenantul Parchetului Tribunalului Braşov.

Suspectul principal în acest caz este o femeie de 35 de ani, angajată a unei bănci din Braşov, care îi cunoştea pe cei doi bătrâni în vârstă de 80 de ani și care în 3 septembrie le-ar fi făcut o vizită acestora, având loc o dispute legată de o datorie pe care victimele ar fi avut-o.

”Cele două victime au fost lovite cu două obiecte contondente. Pe unul dintre ei l-a înjunghait cu un cuţit, iar pe celălalt l-a lovit cu un obiect dur, un ciocan pentru şniţel. Leziunile nu au fost foarte grave, nu le-a pus viaţa în pericol şi au necesitat puţine zile de îngrijiri medicale, potrivit raportului medico-legal“, a mai spus procurorul Alina Popescu.

Împrejurările exacte în care au fost agresați cei doi bătrâni sunt în curs de investigare, iar deocamdată nu s-a început urmărirea penală împotriva niciunei persoane.

Cele mai citite

Cătălin Drulă, despre Marcel Ciolacu: “Minte când spune că economia merge bine”

Cătălin Drulă spune despre Marcel Ciolacu că minte atunci când spune că economia țării merge bine. "Cea mai mare minciună pe care o tot repetă...
Ultima oră
Pe aceeași temă