9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialCFR Călători anunță perturbări în circulația trenurilor, din cauza avertizărilor de vreme...

CFR Călători anunță perturbări în circulația trenurilor, din cauza avertizărilor de vreme rea

Trenurile pot avea întârzieri, din cauza avertizării de cod galben de ploi pentru judeţele Alba, Argeş, Cluj, Dâmboviţa, Olt, Sibiu, Teleorman, Vâlcea şi a celei cod roşu de inundaţii pentru judeţele Gorj şi Vâlcea, anunță compania CFR Călători, citată de Mediafax.

Citește și: UPDATE. COD ROȘU DE INUNDAȚII, în GORJ și VÂLCEA. Sute de persoane evacuate. Trei elicoptere MAI intervin în zonă. Case lovite de viitură în Dâmbovița. Cod GALBEN de vreme extremă, până la ora 22.00, în OPT județe din țară. Ponta: Nu vreau să băgăm panica în oameni. Armata, pregătită să intervină

"Recomandăm pasagerilor ca, înainte de călătorie, să contacteze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească", se mai arată într-un comunicat al CFR Călători.

Lista cu numerele de telefon ale staţiilor CFR este disponibilă pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la rubrica Info Utile-Informaţii telefonice-Staţii, iar pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, pasagerii pot să consulte pagina de internet a companiei (www.cfrcalatori.ro) sau să sune la numărul de telefon 021/952.

Meteorologii au prelungit codul galben de ploi şi vijelii în judeţele Dâmboviţa, Teleorman, Argeş, Olt, Vâlcea, Sibiu, Alba şi Cluj, unde până marţi seară vor fi ploi torenţiale, descărcări electrice şi intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă