17.4 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialConfuzie între George H.W. Bush şi George W. Bush, pe contul de...

Confuzie între George H.W. Bush şi George W. Bush, pe contul de Twitter al Kremlinului

Pe contul de Twitter al Kremlinului a apărut un mesaj de felicitare, dar cu o eroare. "Vladimir Putin îl felicită pe George W. Bush la aniversarea a 90 de ani", scrie Kremlinul, în timp ce George W. Bush este fiul lui George H.W. Bush, relatează Business Insider în ediţia electronică, citat de Mediafax.

De fapt, Putin l-a felicitat pe tatăl lui George W Bush, George Herbert Walker Bush, cel de-al 41-lea președinte al SUA, a cărui aniversare a fost la 12 iunie. 

Purtătorul de cuvânt al lui Bush, Jim McGrath, a confirmat pentru Business Insider că cei doi au discutat la telefon. "Da, au vorbit la ora 14.00", a confirmat el.

Mesajul a fost corectat ulterior, iar pe site-ul Kremlinului a apărut un scurt comunicat, în care preşedintele Putin "îi urează sănătate şi prosperitate" celui de-al 41-lea preşedinte american, subliniind "contribuţia personală a acestuia la dezvoltarea relaţiilor ruso-americane".

George H.W. Bush a fost preşedinte al Statelor Unite în perioada 1989-1993 şi este tatăl celui de-al 43-lea preşedinte american George W. Bush.

Cele mai citite

Despre iubirea creștină

Despre om se vorbește azi mai mult fragmentar – ca ființă capabilă să muncească, cerebrală, ca una care are idealuri și întreprinde, una  care...

De Paște, Ciolacu i-a dat Gabrielei Firea PAS, CĂ tot Piedone e lăsat la crescut precum cozonacul

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, i-a transmis candidatului declarat al formațiunii sale politice pentru...

CFR Călători a primit, în acest an, cu 47% mai puţine fonduri faţă de necesarul prevăzut în buget

CFR Călători a primit, în acest an, cu 47% mai puţine fonduri faţă de necesarul prevăzut în buget, ceea ce duce la o neacoperire...
Ultima oră
Pe aceeași temă