22.6 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialConfuzie între George H.W. Bush şi George W. Bush, pe contul de...

Confuzie între George H.W. Bush şi George W. Bush, pe contul de Twitter al Kremlinului

Pe contul de Twitter al Kremlinului a apărut un mesaj de felicitare, dar cu o eroare. "Vladimir Putin îl felicită pe George W. Bush la aniversarea a 90 de ani", scrie Kremlinul, în timp ce George W. Bush este fiul lui George H.W. Bush, relatează Business Insider în ediţia electronică, citat de Mediafax.

De fapt, Putin l-a felicitat pe tatăl lui George W Bush, George Herbert Walker Bush, cel de-al 41-lea președinte al SUA, a cărui aniversare a fost la 12 iunie. 

Purtătorul de cuvânt al lui Bush, Jim McGrath, a confirmat pentru Business Insider că cei doi au discutat la telefon. "Da, au vorbit la ora 14.00", a confirmat el.

Mesajul a fost corectat ulterior, iar pe site-ul Kremlinului a apărut un scurt comunicat, în care preşedintele Putin "îi urează sănătate şi prosperitate" celui de-al 41-lea preşedinte american, subliniind "contribuţia personală a acestuia la dezvoltarea relaţiilor ruso-americane".

George H.W. Bush a fost preşedinte al Statelor Unite în perioada 1989-1993 şi este tatăl celui de-al 43-lea preşedinte american George W. Bush.

Cele mai citite

ANAT și patronatele din turism solicită suplimentarea semnificativă a fondurilor pentru creditele IMM Invest+

Vineri 17 mai, la Ploiești, a avut loc o întâlnire care a marcat aniversarea de 30 de ani a Patronatului IMM, la care au...

O casă din Sectorul 2 al Capitalei a luat foc

Un incendiu de proporții, însoțit de degajări mari de fum, a izbucnit luni la o casă situată pe Strada Călușei din Sectorul 2 al...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă