18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCum sărbătoreşte Ion Iliescu vârsta de 85 de ani

Cum sărbătoreşte Ion Iliescu vârsta de 85 de ani

Fostul preşedinte Ion Iliescu îşi serbează, marţi, aniversarea a 85 de ani la Ateneul Român, unde participă la un concert privat, organizat în cinstea sa de Clubul de la Bucureşti, informează Mediafax.

Iliescu a declarat că se simte el „ca la de trei ori 25”.

Ion Iliescu şi-a petrecut ziua de naştere acasă, alături de soţia sa, Nina Iliescu, şi nu a avut, în prima parte a zilei, nicio activitate publică.

El a venit la Ateneu puţin după ora 19.00, pentru a participa la un concert privat organizat în cinstea sa de către fundaţia Clubul de la Bucureşti, al cărei membru fondator este. La intrarea în foaierul Ateneului, Iliescu a fost întâmpinat de un grup de invitaţi, care i-au cântat „Mulţi ani trăiască!”.

La concert a venit şi fiul fostului premier Adrian Năstase, Andrei, însoţit de prietena sa.

„Îi urez mulţi ani înainte şi multă sănătate şi dânsului şi soţiei”, a spus Andrei Năstase.

De asemenea, la eveniment a venit şi preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu.

„La 85 de ani, îi urez mulţi înainte, sănătate, bucurii, familia să fie sănătoasă. Cadoul i l-am trimis acasă”, a spus Văcăroiu.

La concert au mai venit colaboratori actuali şi din trecut, prieteni şi simpatizanţi.

Surse din anturajul fostului şef de stat au precizat că actualul preşedinte, Klaus Iohannis, i-a trimis acestuia, în cursul zilei, un buchet de trandafiri albi.

Cele mai citite

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...
Ultima oră
Pe aceeași temă