18.3 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialCum sărbătoreşte Ion Iliescu vârsta de 85 de ani

Cum sărbătoreşte Ion Iliescu vârsta de 85 de ani

Fostul preşedinte Ion Iliescu îşi serbează, marţi, aniversarea a 85 de ani la Ateneul Român, unde participă la un concert privat, organizat în cinstea sa de Clubul de la Bucureşti, informează Mediafax.

Iliescu a declarat că se simte el „ca la de trei ori 25”.

Ion Iliescu şi-a petrecut ziua de naştere acasă, alături de soţia sa, Nina Iliescu, şi nu a avut, în prima parte a zilei, nicio activitate publică.

El a venit la Ateneu puţin după ora 19.00, pentru a participa la un concert privat organizat în cinstea sa de către fundaţia Clubul de la Bucureşti, al cărei membru fondator este. La intrarea în foaierul Ateneului, Iliescu a fost întâmpinat de un grup de invitaţi, care i-au cântat „Mulţi ani trăiască!”.

La concert a venit şi fiul fostului premier Adrian Năstase, Andrei, însoţit de prietena sa.

„Îi urez mulţi ani înainte şi multă sănătate şi dânsului şi soţiei”, a spus Andrei Năstase.

De asemenea, la eveniment a venit şi preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu.

„La 85 de ani, îi urez mulţi înainte, sănătate, bucurii, familia să fie sănătoasă. Cadoul i l-am trimis acasă”, a spus Văcăroiu.

La concert au mai venit colaboratori actuali şi din trecut, prieteni şi simpatizanţi.

Surse din anturajul fostului şef de stat au precizat că actualul preşedinte, Klaus Iohannis, i-a trimis acestuia, în cursul zilei, un buchet de trandafiri albi.

Cele mai citite

Statele Unite au în România 1800 de militari

Statele Unite au în România circa 1800 de militari, a declarat președintele Biden în fața președintelui Iohannis, mulțumindu-i șefului statului român pentru bunele condiții...

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...

Vopseaua pentru exterior: reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă o mulțime de beneficii. Pentru obținerea rezultatelor dorite, trebuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă