22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCe spune George Martin despre FINALUL seriei ”Urzeala Tronurilor”

Ce spune George Martin despre FINALUL seriei ”Urzeala Tronurilor”

Autorul seriei ”Urzeala Tronurilor”, George R.R Martin, a dezvăluit într-un interviu pentru The New York Observer că finalul poveștii va fi unul ”dulce-amărui”. 

Astfel, deși nu a promis un final fericit pentru toate personajele sale, scriitorul le-a permis totuși fanilor să spere că există o luminiță la capătul tunelului pentru preferații lor. 

Citește și: De la Jon Snow la Neluţu Omăt. Cine se află în spatele “Game of Thrones România”

În timpul interviului, George R.R. Martin a fost întrebat dacă lupta dintre casele Stark, Lannister, Targarieni și White Walkeri se va finaliza cu o ”apocalipsă oribilă”. Autorul a răspuns că nu aceasta este intenția lui. 

Deși a recunoscut că încă nu a scris finalul, Martin a admins că tonul va fi unul ”dulce amărui”, asemănător cărților semnate de Tolkien. Martin s-a declarat a fi un fan al seriei ”Stăpânul Inelelor”

”Acesta este tipul de final spre care țintesc. Dacă reușesc sau nu va fi la latitudinea cititorilor mei să decidă”, a spus scriitorul. 

George R. R. Martin a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996.  Deşi initial, autorul plănuia să scrie o trilogie seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două se află în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în peste 20 de limbi şi s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial.

Acţiunea din Game of Thrones are loc într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice definesc acţiunea din GoT. 

 

Cele mai citite

ANCOM: Veniturile raportate de sectorul telecom din România au stagnat la 3,4 miliarde de euro, în 2023

Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, în creştere cu...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...
Ultima oră
Pe aceeași temă