14.1 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialIohannis şi Cioloş joacă hora Unirii la Iaşi

Iohannis şi Cioloş joacă hora Unirii la Iaşi

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş vor participa, duminică, la evenimentele organizate la Iaşi cu ocazia Zilei Unirii Principatelor.

Potrivit programului publicat de Administraţia Prezidenţială, preşedintele Klaus Iohannis va participa la ceremonialul religios "Te Deum", în Piaţa Unirii, la finalul căruia va susţine o alocuțiune.

De asemenea, şeful statului va depune coroane la Monumentul Alexandru Ioan Cuza şi la Biserica Sfinții Trei Ierarhi, la mormântul domnitorului.

La evenimente va fi prezent şi premierul Dacian Cioloş.

Anul trecut, de Ziua Unirii, au fost prezenţi la manifestările oficiale organizate la Iaşi atât preşedintele Klaus Iohannis, cât şi premierul de atunci Victor Ponta, fost lider al PSD.

Atunci, Victor Ponta a fost huiduit la începutul discursului său rostit în Piaţa Unirii din Iaşi, la eveniment asistând câteva mii de persoane.

Cele mai citite

Importurile de gaze au crescut cu 34,5%, în primul trimestru din 2024

România a importat, în primele trei luni din 2024, o cantitate de gaze naturale utilizabile de 323 tone echivalent petrol (tep), cu 34,5% mai...

Yoav Gallant, ministrul israelian al apărării, disensiuni cu premierul Netanyahu pe tema administrării Gaza

Într-un gest public rar care ilustrează diviziunile privind direcția campaniei militare în cadrul cabinetului de război al Israelului, ministrul apărării Yoav Gallant l-a îndemnat...

O femeie de 34 de ani i-a furat banii bătrânei pe care o îngrijea de pe cardul acesteia

O femeie în vârstă de 34 ani din Oradea, care fusese angajată ca menajeră în locuinţa unei pensionare din municipiu, a ajuns în anchetă...
Ultima oră
Pe aceeași temă