13.9 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialPrinţul George şi prinţesa Charlotte, foarte diferiţi. DEZVĂLUIREA prințului William despre copiii...

Prinţul George şi prinţesa Charlotte, foarte diferiţi. DEZVĂLUIREA prințului William despre copiii lui

Prinţul William a vorbit despre copiii lui, în cursul acestei săptămâni, la un eveniment organizat la liceul St John’s din Cambridge, unde a urmat un curs de agricultură anul trecut, scrie Daily Mail.

„Prinţul William a spus că cei doi copii ai săi sunt minunaţi, dar au caractere foarte diferite – George este foarte plin de viaţă, în timp ce sora lui, Charlotte, demonstrează deja un comportament specific unei lady”, a spus directorul liceului, profesorul Christopher Dobson, care i-a făcut cadou prinţului o carte pentru copii, pe care el a promis că le-o va citi fiului şi fiicei lui.

Citeşte şi: Familia regală britanică, RĂZBOI cu paparazzi: Prinţul George este HĂRȚUIT

De asemenea, la acelaşi eveniment, prinţul William a spus că datorită copiilor lui, a înţeles mai bine cauza organizaţiei caritabile Child Bereavement UK, înfiinţată de mama lui, Lady Diana. Organizaţia, patronată acum de ducele de Cambridge, are scopul de a ajuta copiii muribunzi şi familiile lor, adulţii care îşi pierd copiii sau minorii ai căror tutori mor.

În prezent, prinţul William lucrează pentru ambulanţa aeriană East Anglian Air Ambulance din Cambridgeshire.

Citeşte şi: VIDEO + FOTO. Cum a fost prezentă prinţesa Diana la botezul nepoatei ei, prinţesa Charlotte

Prinţul George a împlinit vârsta de doi ani în 22 iulie. Acesta ocupă locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după bunicul său – prinţul Charles şi tatăl său – prinţul William.

Prinţesa Charlotte s-a născut în 2 mai şi a apărut până în prezent doar de două ori în public – imediat după naştere, alături de mama sa, când au părăsit maternitatea spitalului St. Mary din Londra, şi la botezul său, care a avut loc pe 5 iulie, la biserica St. Mary Magdalene din Sandringham.

Cele mai citite

Inteligența artificială, limitată în alegerile din România. Tot prostia naturală va dicta rezultatele

IlustrațieȘ Marian Avramescu Mulți politicieni și analiști sunt îngrijorați de modul în care inteligența artificială s-ar putea implica în campaniile electorale din acest an,...

Revolut Travel Report: Ce recorduri în materie de turism se vor depăși anul acesta?

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane în România, a întrebat 15.000 de respondenți...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă