11.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialFOTO. Britanicii regretă plecarea lui Cameron: A fost cel mai bun prim-ministru...

FOTO. Britanicii regretă plecarea lui Cameron: A fost cel mai bun prim-ministru din acest secol

David Cameron a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare stând în fotoliu cu pisica sa, deasupra căreia a scris simplu „Proof…” În doar 30 de minute s-au adunat peste 20000 de like-uri, 2000 de share-uri şi peste 2000 de comentarii, cele mai multe elogioase şi pline de regrete pentru că a renunţat la funcţia de premier al Marii Britanii.

„Mulţumim pentru serviciile tale. Vei rămâne cu siguranţă în memoria noastră drept nunul dintre cei mai buni premieri.”

„Cel mai bun prim ministru pe care l-am fi putut avea în secolul 21 a renunţat la funcţie cu atâta integritate. Ce zi tristă este astăzi.”

„Mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru această ţară. Îmi aduc aminte de entuziasmul pe care l-am simţit când ai devenit premier în 2010. Această ţară, indiferent dacă-şi dă seama sau nu, te va regreta amarnic şi nu cred că vom mai fi vreodată atât de norocoşi să mai avem parte de un om de stat de o asemenea valoare.”

Sunt însă şi mesaje de la internauţi care se bucură de această schimbare şi care nu apreciază realizările lui David Cameron în fruntea guvernului britanic.

„Mă bucur să te văd plecat. Ţi-ai bătut joc de săraci şi handicapaţi, iar acum ne-ai pregătit pentru şi mai multă discriminare şi persecuţie. Încercând să cureţi boala din populaţie, mi-ai amintit destul de mult de Hitler.”

„Ai creat mai multă distrugere în anii în care ai ocupat funcţia. Ai îngenunchiat clasa mijlocie, iar din cauza ta avem iarăşi bănci de alimente, ceva ce Marea Britanie nu mai văzuse din cel de-al Doilea Război Mondial.”

Cele mai citite

Puținele studii ale lui Piedone nu afectează activitatea de primar-gospodar: poți desena băncuțe și dacă știi să faci liniuțe și bastonașe

Ilustrație: Marian Avramescu Foarte mulți cârcotași au criticat studiile primarului sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu – Piedone, candidat pentru funcția de edil-șef. Gurile rele...

Mesajul președintelui Klaus Iohannis, de Ziua Europei

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Europei. Șeful statului a vorbit despre alegerile europarlamentare din acest an, despre care...

Ucrainenii au dejucat un plan de asasinare a lui Zelenski chiar în ziua învestirii lui Putin la Moscova

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) anunță destructurarea unei rețele organizate de FSB care a recrutat doi colonei ai serviciilor ucrainene, pentru a-l asasina...
Ultima oră
Pe aceeași temă