16.1 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialDonald Trump, oficial în cursa pentru Casa Albă

Donald Trump, oficial în cursa pentru Casa Albă

Donald Trump a fost desemnat, în mod oficial, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidențiale care vor avea loc, în luna noiembrie, în Statele Unite. Numirea sa oficială a avut loc, marţi, la Convenţia Republicană de la Cleveland, informează agențiile AFP și DPA, citate de Agerpres.

El va accepta oficial numirea sa joi seară la închiderea convenţiei republicane. Într-un mesaj postat pe Twitter, Trump a salutat nominalizarea sa.

„Este o mare onoare să fiu candidatul republican pentru preşedinţia Statelor Unite. Voi munci din greu şi nu vă voi decepţiona niciodată. AMERICA MAI ÎNTÂI!”, a scris el.

 

„Împreună am obţinut rezultate istorice, cu cel mai mare număr de voturi obţinute vreodată în istoria partidului republican”, a afirmat Donald Trump într-un scurt mesaj video difuzat în sala de sport unde are loc convenţia de învestitură . „Aceasta este o mişcare. Dar trebuie să mergem până la capăt”, a adăugat el. 

În același mesaj, Donald Trump a dat asigurări că Statele Unite va scăpa de gruparea Stat Islamic. „Veţi avea graniţe puternice. Veţi scăpa de SI (Statul Islamic). Vom restabili ordinea, rapid”, a adăugat el.  

 

Cele mai citite

EXCLUSIV. Pasivitatea Ministerului Turismului a condus compania statului LIDO SA în faliment. Blat în favoarea afacerii fostului ministru Bogdan Drăgoi?

Numiri cu întârziere ale administratorilor speciali, schimbări suspecte ale acestora și lipsa unei apărări firești în instanțe sunt doar o parte dintre deciziile luate...

Interviul lui Volodimir Zelenski – bombă cu ceas pentru Occident

Se apropie Summitul aniversar al NATO de la Washington, din 9 -11 iulie 2024. Se împlinesc 75 de ani de la înființarea Alianței militare. Liderul de...

Guvernul aprobă reorganizarea ANAF. Organigrama crește cu 200 de oameni și încă un post de vicepreședinte

În ședința din 23 mai 2024, Executivul urmează să aprobe o Hotărâre de Guvern pentru modificarea organigramei Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Noile reglementări...
Ultima oră
Pe aceeași temă