16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialFOTO: #sorryforbrussels, mesajul copiilor refugiați din Grecia pentru victimele atentatelor

FOTO: #sorryforbrussels, mesajul copiilor refugiați din Grecia pentru victimele atentatelor

Doi copii refugiați și-au exprimat regretul cu privire la atentatele care au avut loc, marți dimineața, la Bruxelles și care au cauzat moartea a 28 de persoane și rănirea a aproximativ 158, arată o jurnalistă Buzzfeed, Rossalyn Warren, pe pagina sa de Twitter.

Într-una dintre fotografii, un copil ține în mână o foaie pe care scrie „Sorry for Brussels”. O altă fotografie ilustrează un băiat care are scris același mesaj pe piele, cu un marker roșu.

Potrivit jurnalistei, cei doi copii ar fi refugiați într-o tabără din Grecia.

Citește și: FOTO: Desene cu cretă colorată, omagiu adus de locuitorii din Bruxelles victimelelor atentatelor

 

Locuitorii capitalei Bruxelles omagiază victimele atentatelor de marți printr-o serie de desene pe care le-au făcut, cu cretă colorată, în piața din fața Bursei de Valori. Totodată, și artiștii au adus un omagiu victimelor, pe rețelele de socializare, iar Turnul Eiffel va fi colorat, marți seara, în culorile drapelului Belgiei. 

Totodată, mulţi artişti belgieni l-au evocat pe eroul de benzi desenate belgian Tintin care fie plânge, fie vrea să plece pe Lună, fie urmăreşte teroriştii, potrivit Agerpres. Alţi au desenat mica statuie şi fântâna simbol a oraşului Bruxelles, Manneken-Pis. 

Nici desenatorul francez Joan Sfar, care a fost foarte prolific după atacurile de la sala Bataclan şi de pe terasele pariziene, nu a rămas indiferent la carnagiul din capitala Belgiei. Plantu, desenator al cotidianului Le Monde, a realizat un desen drept omagiu pentru Paris şi Bruxelles, care circulă intens pe reţelele de socializare. 

Până la momentul redactării acestei știri, în urma celor trei explozii de la aeroportul internațional din Bruxelles și dintr-o stație de metrou, 28 de persoane au murit și alte 158 au fost rănite, arată pompierii belgieni, citați de RTBF.

 

 

 

 

Cele mai citite

Incident sângeros la o școală din Wisconsin, SUA! Polițiștii au împușcat mortal un elev

Polițiștii americani au împușcat mortal un elev care ar fi avut o armă. Incidentul a avut loc în fața unei școli din Wisconsin. Autoritățile...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...
Ultima oră
Pe aceeași temă