20.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialMinistrul turc de Interne, despre atacul armat din Turcia: Nu este necesară...

Ministrul turc de Interne, despre atacul armat din Turcia: Nu este necesară amânarea meciurilor

Ministrul turc de Interne Sebahattin Ozturk a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că federaţia de fotbal este cea care decide dacă se vor amâna meciuri, ca urmare a atacului de sâmbătă,  însă, din punctul său de vedere, o astfel de măsură nu este necesară, informează Mediafax.

Citește și: Atac armat în Turcia. Autocarul echipei Fenerbahce atacat cu focuri de armă. Șoferul vehiculului a fost rănit. Poziția echipei

“La deplasări se pot lua măsuri de siguranţă mai bune şi se vor lua. În ceea ce priveşte amânarea meciurilor, este de competenţa federaţiei să ia o decizie. După părerea mea, din punct de vedere al siguranţei nu este necesar să se amâne sau să se anuleze meciuri”, a spus Ozturk, informează cotidianul Hurriyet.

Sebahattin Ozturk a precizat că şoferul rănit în atacul de sâmbătă, Ufuk Kiran, în vârstă de 35 de ani, angajatul unei firme de transport, este conştient şi urmează un tratament.

Citește și: Fenerbahce: Ar trebui ca meciurile de fotbal din Turcia să fie amânate, până la lămurirea situaţiei

Poliţiştii au găsit în zona în care a avut loc incidentul o puşcă fără serie. “Încă nu ştim câţi sunt autorii atacului. Dar avem idee pe unde ar putea fi”, a adăugat ministrul turc.

Șoferul rănit sâmbătă este internat în secţia de terapie intensivă a spitalului Universităţii Tehnice Karadeniz din Trabzon, iar soţia sa a declarat că bărbatul se simte bine, potrivit haberturk.com.

“Este bine. Când s-a trezit a întrebat de fetele lui. Slavă lui Allah este bine şi va fi şi mai bine”, a declarat soţia lui Ufuk Kiran.

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă, sâmbătă seară, în timpul deplasării formaţiei turce la Trabzon, după meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, şoferul vehiculului fiind rănit la cap.

Traficul a fost blocat pe autostrada ce leagă oraşele Rize şi Trabzon pentru mai mult timp după incident, iar echipa Fenerbahce s-a deplasat la aeroportul din Trabzon cu un vehicul blindat.

Echipa Fenerbahce a învins sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei.

Cele mai citite

Propunerea PSD pentru Plafonarea Adaosului Comercial la Produsele Românești: O Soluție pentru Protejarea Producătorilor Locali

Scandalul Produselor Românești și Răspunsul Retailerilor În contextul recentelor controverse legate de produsele românești din marile magazine, retailerii au refuzat să participe la dezbaterile din...

Frank-Walter Steimeier: Legea fundamentală a Germaniei a fost ‘un mare dar’ după tirania regimului nazist

Legea fundamentală a Germaniei a fost 'un mare dar' după tirania regimului nazist, a declarat joi preşedintele Frank-Walter Steimeier, cu prilejul unei ceremonii la...

SMIS, stăpâna consultanței mascate în învățământ! Scrie proiecte gratuite și vinde logouri supravaluate

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL au explodat în 2023 după ce a pus mâna pe zeci de contracte de...
Ultima oră
Pe aceeași temă