11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialProteste la Roma. Mașina premierului Matteo Renzi, atacată cu ouă

Proteste la Roma. Mașina premierului Matteo Renzi, atacată cu ouă

Premierul italian Matteo Renzi a avut parte de proteste în timpul unei vizite la uzina Alcatel-Lucent din Monza, în apropiere de Milano. Mașina acestuia a fost atacată cu ouă, relatează site-ul italian al publicaţiei The Local, citat de Mediafax.

Protestatarii, membri ai sindicatelor, s-au adunat vineri în faţa uzinei din Monza a companiei de telecomunicaţii Alcatel-Lucent, scandând "Ne opunem disponibilizărilor!" şi "Impozitaţi bogaţii!".

În momentul venirii premierului Renzi, protestatarii au atacat cu ouă maşina acestuia. Renzi nu a fost rănit în incidente.

Este a doua oară în ultimele zile când maşina premierului de centru-stânga Matteo Renzi este atacată cu ouă de protestatari nemulţumiţi de un proiect legislativ care facilitează disponibilizările. În cursul zilei de luni, maşina premierului Italiei a fost atacată cu ouă la Brescia.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă