17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialREZULTATE ALEGERI SUA 2016. Site-ul specializat pentru imigrare în Canada s-a blocat....

REZULTATE ALEGERI SUA 2016. Site-ul specializat pentru imigrare în Canada s-a blocat. Americanii l-au accesat prea mult pe măsură ce Donald Trump câştigă voturi

Americanii căuta posibilităţi de a pleca din SUA, de teama unei victorii a lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale. Din cauza prea multor accesări, site-ul oficial “Cetăţenie şi imigrare în Canada” s-a blocat, scrie The Independent.

Acest site oferă modalităţi de solicitare de a trăi în Canada sau de a deveni cetăţeni canadieni. Acum, însă, acesta nu mai poate fi accesat.

Pentru ca o persoană să obţină dreptul de a se muta în Canada, trebuie să solicite o rezidenţă permanentă în această ţară. Exită mai multe tipuri de cetăţenie, dar cele mai multe dintre ele necesită ca persoanele care doresc să o obţină să lucreze sau să trăiască, împreună cu familia, în Canada.


”România liberă” îți prezintă, în timp real, informațiile despre modul cum au votat americanii la alegerile prezidențiale din 8 noiembrie 2016. Urmăreşte detaliile aici.


Pe măsură ce se anunţă rezultatele parţiale ale alegerilor prezidenţiale din SUA, se pare că Donald Trump are mari şanse să câştige, iar americanii care nu vor să-l vadă la Casa Abă au devenit anxioşi şi îşi doresc să poată pleca din ţară. O tendinţă similară de părăsire a ţării s-a mai petrecut în Marea Britanie după ce s-a votat ieşirea din Marea Britanie.


”România liberă” îți prezintă, în timp real, informațiile despre modul cum au votat americanii la alegerile prezidențiale din 8 noiembrie 2016. Urmăreşte detaliile aici.

 

 

Cele mai citite

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...

Monica Niculescu, în finala de dublu a turneului WTA Trophee Clarins de la Paris

Perechea româno-chineză Monica Niculescu/Lin Zhu s-a calificat în finala de dublu a turneului de tenis Trophee Clarins de la Paris, după ce au învins...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă