24.6 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialAvionul indonezian dispărut a fost GĂSIT

Avionul indonezian dispărut a fost GĂSIT

UPDATE: Epava avionului companiei indoneziene Trigana Air, care duminică a pierdut contactul cu turnul de control deasupra provinciei Papua, în estul Indoneziei, a fost găsită în districtul Oktabe, a anunțat un responsabil din ministerul indonezian al transporturilor, potrivit Agerpres

Deocamdată nu se știe dacă există supraviețuitori.

——-

UPDATE: Săteni din provincia Papua, situată în estul Indoneziei, au anunţat că un avion s-a prăbuşit în zonă, a declarat un oficial al companiei Trigana Air, după ce un avion cu 54 de persoane la bord a dispărut duminică în regiune, relatează presa locală. 

Citește și: În provincia indoneziană Papua s-a prăbușit un avion, după ce o aeronavă a DISPĂRUT în regiune

——-

Un avion indonezian care efectua o cursă internă cu 54 de persoane la bord a dispărut duminică în zona provinciei Papua, din estul Indoneziei, relatează Sky News în pagina electronică.

Serviciile de intervenţie au declanşat o operaţiunile de căutare a avionului aparţinând companiei Trigana Air, care efectua o cursă de la Sentani către Oksibil, după ce a fost pierdut contactul cu turnul de control.

La bordul avionului se aflau 44 de pasageri adulţi, cinci copii şi cinci membri ai echipajului.

Trigana Air Service este una dintre numeroasele companii aeriene indoneziene interzise în Uniunea Europeană din motive de securitate.

În decembrie 2014, un avion al companiei AirAsia s-a prăbuşit în timp ce efectua o cursă din Surabaya (Indonesia) către Singapore, provocând moartea celor 162 de persoane de la bord.

Acest incident a determinat autorităţile indoneziene să impună noi reguli pentru a îmbunătăţi siguranţa transporturilor aeriene.

Cele mai citite

93.000 de companii au beneficiat de finanţare prin intermediul programului IMM Invest

Un număr de 93.000 de companii au beneficiat, până în prezent, de finanţare prin intermediul programului IMM Invest, începând cu 1 iunie 2020, a...

E oficial! Adrian Vasile, OUT de la CSM București! Primele declarații ale antrenorului

Așa cum toată lumea se aștepta, CSM Bucureşti s-a despărțit de Adrian Vasile, după ce antrenorul nu a reușit să o califice pe noua...

Tipuri de gletiere: care sunt și cum alegi modelul potrivit?

Ai în plan finisarea suprafețelor cu glet sau placarea pereților și a podelelor cu plăci...
Ultima oră
Pe aceeași temă