17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăAldineȘeful Comisiei Europene va efectua o vizită în Rusia

Șeful Comisiei Europene va efectua o vizită în Rusia

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va participa, luna viitoare, la un eveniment care va avea loc în Rusia, a declarat o purtătoare de cuvânt a executivului european, informează Reuters, citat de Agerpres.

„Preşedintele Juncker a fost invitat şi intenţionează să participe la Forumul Economic Internaţional de la Sankt Petersburg din 16 iunie”, a declarat purtătoarea de cuvânt. 

Decizia ar putea provoca discuţii pe tema relaţiilor îngrijorătoare dintre UE şi Moscova, comentează agenţia de presă britanică. 

În urmă cu 10 zile, reprezentanţi ai UE au declarat că nu este clar dacă Juncker, care a pledat pentru relaţii mai bune cu Rusia, va accepta invitaţia Kremlinului, cu toate că oficialităţi ruse se aşteptau ca acesta să participe. 

 

Cele mai citite

Boloş: Guvernul a adoptat o OUG cu măsuri de digitalizare. Una se referă la e-Case de marcat

Ministrul Finanţelor Marcel Boloş a anunţat că Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă cu măsuri de digitalizare, iar prima se referă la e-Case...

Investițiile PSD continuă să susțină creșterea economică în trimestrul II: Managerii Români Confirmă

Managerii români confirmă că România va continua să înregistreze creștere economică și în al doilea trimestru al anului 2024, conform Anchetei de Conjunctură privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă