17.7 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăAldineLiderul PPE îi cere lui Liviu Dragnea să demisioneze

Liderul PPE îi cere lui Liviu Dragnea să demisioneze

Preşedintele Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, i-a cerut sâmbătă preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să demisioneze ''în urma condamnării pentru fraudă electorală'', informează Agerpres.

''În democraţia Uniunii Europene nu este loc pentru fraudă'', a scris Daul pe contul său de Twitter.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv vineri, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul "Referendumul".

Partidul Popular European este cel mai mare partid paneuropean, cuprinzând 75 de formaţiuni politice din 40 de ţări.

Din PPE fac parte în prezent preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, opt şefi de stat sau de guvern din Uniunea Europeană şi cinci din afara Uniunii, 14 membri ai Comisiei Europene şi cel mai mare grup politic din Parlamentul European.

Cele mai citite

Cutremur în Serbia, la granița cu România

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 s-a produs în această dimineaţă, la ora locală 8:42, în Serbia, la graniţa cu România, potrivit informaţiilor publicate de...

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă