18.3 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialHillary Clinton se simte bine şi abia aşteaptă să-şi reia campania: Duminică...

Hillary Clinton se simte bine şi abia aşteaptă să-şi reia campania: Duminică am avut o ameţeală

Fosta Primă Doamnă a SUA şi candidată la peşedinţia americană, Hillary Clinton, a scris pe Twitter luni că se simte mai bine și este nerăbdătoare să își reia campania, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Candidata democrată la Casa Albă se tratează la domiciliu în urma unei pneumonii, iar luni a mulţumit celor care i-au transmis mesaje de însănotişire.

“Mulțumesc tuturor celor care m-au contactat pentru a-mi transmite urările lor! Mă simt bine și îmi revin”, a scris Hillary Clinton într-un mesaj semnat cu litera “H”, fapt ce înseamnă că nu a fost scris de echipa sa de campanie, ci chiar de fostul secretar de stat. 

Într-un al doilea mesaj ea a afirmat că va reveni “în curând” pe teren.

 

Citeşte şi Mesaj de la Donald Trump pentru Hillary Clinton

Mai devreme în cursul zilei, purtătorul său de cuvânt a spus că Hillary Clinton își va relua activitățile la mijlocul sau sfârșitul săptămânii.

Ea și-a anulat însă deplasarea pe care trebuia să o efectueze miercuri în Nevada, potrivit unui apropiat al soțului său, Bill Clinton.

“El va face campanie în numele secretarului de stat în Nevada”, a precizat acest consilier.

De asemenea, Bill Clinton va merge în locul soției sale și marți în California la o recepție pentru a strânge de fonduri.

Hillary Clinton încerca luni să-și recapete forțele la domiciliul său din Chappaqua, lângă New York. Ea și-a anulat deplasarea pe care trebuia să o efectueze luni și marți în California.

Citeşte şi VIDEO. Hillary Clinton a ameţit la comemorarea victimelor 9/11. Are pneumonie, dar se reface rapid, spune medicul

Candidata democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, care s-a simțit rău în timpul ceremoniilor de la New York de comemorare a atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, a explicat luni seară pentru postul CNN că nu a leșinat, dar că a avut o “amețeală” și că și-a “pierdut echilibrul”, transmite AFP.

“Am avut o amețeală și mi-am pierdut echilibrul pentru un moment. Odată ajunsă în mașină, odată ce m-am putut așeza, ce am putut să mă răcoresc, imediat am început să mă simt mai bine”, a declarat la telefon fostul secretar de stat.

 

Cele mai citite

Benzina a ajuns mai scumpă decât motorina. Cât costă un litru de combustibil la pompă

În urmă cu doar câteva luni şoferii care alimentau cu motorină plăteau per litru cu 75 de bani în plus faţă de cei care...

Guvernul acordă noi ajutoare umanitare pentru populația civilă din Fâșia Gaza

România continuă acordarea de asistență umanitară populației civile din Fâșia Gaza. În cursul dimineții a fost trimis un nou transport cu produse alimentare și...

Ce poți face în cea mai lungă vacanță școlară?

În perioada de dinaintea celei mai lungi vacanțe școlare din ultimele Sărbători de Paști, părinții au luat cu asalt agențiile de turism pentru a-i...
Ultima oră
Pe aceeași temă