12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăInternaționalImagini inedite de la concerte de miercuri din cadrul Festivalului George Enescu

Imagini inedite de la concerte de miercuri din cadrul Festivalului George Enescu

FESTIVALUL GEORGE ENESCU 2015. Miercuri seara, pe scena din Sala Mare a Palatului, London Symphony Orchestra a susținut un concert, sub bagheta dirijorului de origine română, Ion Marin. 

Cu soliștii Renaud Capucon la vioară și Gautier Capucon la violoncel, orchestra a interpretat Dublul concert pentru vioară, violoncel şi orchestră în la minor op.102 de la Brahms și Simfonia nr.5 în do diez minor de Mahler. 

Citește și: Dirijorul Ion Marin revine în Festivalul Enescu, alături de London Symphony Orchestra

FESTIVALUL GEORGE ENESCU 2015. Tot miercuri, la Ateneul Român, dirijoarea și solista Anne Sophie Mutter a susținut un recital care a curpins piese semnate de Krzysztof Pendereck, Previn, Bach și Vivaldi. 

Solista i-a avut alături de ea pe Roman Patkolo la contrabas, și pe Mikhail Ovrutsky, Ye-Eun Choi și Albrecht Menzel la vioară II. 

Citește și: Festivalul George Enescu 2015. Încă o seară magică de concerte, în imagini

FESTIVALUL GEORGE ENESCU 2015. Cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional “George Enescu” s-a deschis cu “Rapsodia Română Nr. 1”, de George Enescu, în interpretarea Orchestrei Române de Tineret, formată din cei mai valoroşi tineri muzicieni din România, sub bagheta dirijorului Kristjan Järvi, renumit în întreaga lume pentru repertoriul transcultural.  

 

 

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă