9.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăInternaționalFOTO + VIDEO: Cum a fost la concertul cântăreței Rihanna din Piața...

FOTO + VIDEO: Cum a fost la concertul cântăreței Rihanna din Piața Constituției

Cântăreața Rihanna a susținut, duminică seara, un concert în Piața Constituției, în fața a zeci de mii de fani. Astfel, timp de o oră și jumătate, artista a cântat, a dansat și a vorbit cu publicul, potrivit Mediafax.

Cântăreaţa de 28 de ani din Barbados şi-a făcut apariţia în jurul orei 21:30, pe acordurile melodiei „Stay”, într-o alură de divă steam-punk-pop cu haine negre, pantaloni de cowgirl, ochelari negri de soare cu ştrasuri şi un tricou-rochie, tot negru. A avut brăţări multe şi inele de argint. Fanii au ţipat de-a lungul tuturor melodiilor, dansând pe ritm, pozându-se şi mulţi stând aproape în permanenţă cu telefoanele pregătite să filmeze melodiile preferate.

 

După „Stay”, au urmat „Birthday Cake” şi „Pour It Up”; e drept, au existat intermezzo-uri bine legate între anumite cântece cu improvizaţii de chitară electrică, de asemenea, toboşarul s-a ridicat la înălţime, la fel şi echipa care a realizat mixajul unor melodii.

„Live Your Life”, o melodie a lui T.I. feat. Rihanna, cu pasaje inspirate din „Dragostea din tei” (al fostei trupe O-Zone) a făcut publicul să vibreze, trepidând şi ovaţionând de fiecare dată cântăreţa scanda numele capitalei. De altfel, la capitolul comunicare cu publicul, Riri a punctat bine: „Sunt îndrăgostită de voi. E epic. Vă văd pe toţi de aici. E cald, nu? Voi bea cu voi toţi. Următorul cântec e de pe Anti Album. Cunoaşteţi Desperado?”

Cele mai reuşite momente ale spectacolului au fost momentele de dans susţinute de dansatorii cântăreţei, dar şi mixajul şi solo-urile de chitară ale muzicienilor cântăreţei. Nu au lipsit hit-urile „Love the Way You Lie”, „Love the Way You Lie”, „Umbrella”, „Man Down”, „Work”, „Rude Boy” sau „Diamonds”.

Concertul din Piata Constituţiei, parte a The Anti World Tour 2016, turneu care a început în toamna anului trecut in America şi care va continua pe parcursul acestui an, demonstrează că diva de 28 de ani şi-a cam neglijat partea de spectaculozitate şi de excentricitate care îi caracterizează apariţiile. Nu a schimbat ţinutele, doar s-a accesorizat diferit.

 

 

Cele mai citite

Ce pedeapsă riscă o doctoriță din Rusia după ce ar fi tratat-o fără respect pe văduva unui soldat rus din Ucraina

Procesul unei doctoriţe pediatru ruse, care riscă 10 ani de închisoare după ce a fost acuzată de văduva unui soldat rus mort în Ucraina...

Corvinul Hunedoara a intrat în istorie cu prima Cupă a României câștigată

Corvinul Hunedoara şi Oţelul Galaţi au disputat finalei Cupei României la fotbal, miercuri seara, pe Stadionul Municipal din Sibiu. După un meci disputat care...

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat...
Ultima oră
Pe aceeași temă