16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăInternaționalFOTO + VIDEO: Cum a fost la concertul cântăreței Rihanna din Piața...

FOTO + VIDEO: Cum a fost la concertul cântăreței Rihanna din Piața Constituției

Cântăreața Rihanna a susținut, duminică seara, un concert în Piața Constituției, în fața a zeci de mii de fani. Astfel, timp de o oră și jumătate, artista a cântat, a dansat și a vorbit cu publicul, potrivit Mediafax.

Cântăreaţa de 28 de ani din Barbados şi-a făcut apariţia în jurul orei 21:30, pe acordurile melodiei „Stay”, într-o alură de divă steam-punk-pop cu haine negre, pantaloni de cowgirl, ochelari negri de soare cu ştrasuri şi un tricou-rochie, tot negru. A avut brăţări multe şi inele de argint. Fanii au ţipat de-a lungul tuturor melodiilor, dansând pe ritm, pozându-se şi mulţi stând aproape în permanenţă cu telefoanele pregătite să filmeze melodiile preferate.

 

După „Stay”, au urmat „Birthday Cake” şi „Pour It Up”; e drept, au existat intermezzo-uri bine legate între anumite cântece cu improvizaţii de chitară electrică, de asemenea, toboşarul s-a ridicat la înălţime, la fel şi echipa care a realizat mixajul unor melodii.

„Live Your Life”, o melodie a lui T.I. feat. Rihanna, cu pasaje inspirate din „Dragostea din tei” (al fostei trupe O-Zone) a făcut publicul să vibreze, trepidând şi ovaţionând de fiecare dată cântăreţa scanda numele capitalei. De altfel, la capitolul comunicare cu publicul, Riri a punctat bine: „Sunt îndrăgostită de voi. E epic. Vă văd pe toţi de aici. E cald, nu? Voi bea cu voi toţi. Următorul cântec e de pe Anti Album. Cunoaşteţi Desperado?”

Cele mai reuşite momente ale spectacolului au fost momentele de dans susţinute de dansatorii cântăreţei, dar şi mixajul şi solo-urile de chitară ale muzicienilor cântăreţei. Nu au lipsit hit-urile „Love the Way You Lie”, „Love the Way You Lie”, „Umbrella”, „Man Down”, „Work”, „Rude Boy” sau „Diamonds”.

Concertul din Piata Constituţiei, parte a The Anti World Tour 2016, turneu care a început în toamna anului trecut in America şi care va continua pe parcursul acestui an, demonstrează că diva de 28 de ani şi-a cam neglijat partea de spectaculozitate şi de excentricitate care îi caracterizează apariţiile. Nu a schimbat ţinutele, doar s-a accesorizat diferit.

 

 

Cele mai citite

România – Ungaria 2-1, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă

Selecţionata României a învins Ungaria cu scorul de 2-1 (0-0, 0-0, 2-1), miercuri, la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă, Divizia I, Grupa A,...

Dennis Man şi Valentin Mihăilă vor juca în Serie A! Parma a promovat matematic

Parma, echipa românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a promovat matematic în Serie A, după ce a remizat miercuri în deplasare cu Bari, 1-1,...

Piedone, Firea, Nicușor și Burduja vor în primărie; primăria ar putea intra în Șoșoacă

IlustrațieȘ Marian Avramescu Nicușor Dan, Gabriela Firea, Cristian Popescu – Piedone, Sebastian Burduja și teoreticul candidat al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) visează să...
Ultima oră
Pe aceeași temă