11.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăInternaționalRambo ar putea lupta contra ISIS

Rambo ar putea lupta contra ISIS

Gruparea teroristă Stat Islamic nu mai are nicio şansă. Rambo o va distruge.

Cel puţin asta aşteaptă publicul să vadă în următorul film cu Sylvester Stallone, Rambo 5, care va fi intitulat, probabil, “Last Blood”.

Ştiri neoficiale legate de pregătirea celui de-al cincilea film al seriei Rambo au apărut încă de anul trecut.

Ca la orice creaţie cinematografică menită să aducă profit, Rambo V este însoţit deja de informaţii contradictorii. La începutul acestei săptămâni, o declaraţie atribuită lui Sylvester Stallone, publicată pe Internet, afirma că “echipele noastre caută în Irak şi în unele zone din Siria, unde ISIS are cele mai puternice fortăreţe (…). Lucrăm împreună cu echipe locale pentru a putea oferi cel mai intens şi mai realistic film Rambo de până acum”.

Câteva ore mai târziu, un angajat din echipa de PR a lui Stallone a rectificat declaraţia, susţinând că referirea explicită la ISIS nu-i aparţine lui Stallone, deci „informaţia nu este exactă”.

Rectificarea este prezentată în numărul de marţi al ziarului britanic The Independent.

Controversa legată de scenariul viitorului film este evident menită să alimenteze nerăbdarea fanilor lui Rambo şi să le promită ceva nou într-o serie de filme care a început în 1982 şi care, potrivit criticilor, nu ar mai avea nimic special de oferit.

Pe de altă parte, echipele de filmare occidentale, asistate de localnici, ar putea fi în pericol, dacă ele lucrează, efectiv, în Orientul Mijlociu, în zone vecine cu cele controlate de ISIS.

 Sperăm că Stallone nu va fi nevoit, în următorul film, “Last Blood”, să-şi salveze din tărâmul ISIS propriile echipe de filmare.

Citeşte şi: Analiză STRATFOR: Armata TURCIEI ar putea invada SIRIA

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă