18.9 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialAir France avertizează călătorii asupra posibilelor întârzieri

Air France avertizează călătorii asupra posibilelor întârzieri

Compania Air France a anunțat, sâmbătă, că își menține toate cursele planificate, dar a avertizat că au fost înăsprite controalele de identitate și pot apărea întârzieri, atât la sosiri, cât și la plecări, relatează agenția EFE, citată de Agerpres.

Compania a subliniat, într-un comunicat, că au fost înăsprite controalele în principal pentru pasagerii din zona Schengen, dar și pentru echipaje. 

Operatorul aerian le-a recomandat pasagerilor să ajungă pe aeroportul Charles de Gaulle din Capitală cu cel puțin trei ore înainte de decolare. 

Citește și: LIVE UPDATE. Franța, lovită de Statul Islamic. Bilanțul provizoriu: 129 de morți, între care și doi ROMÂNI. Mesajul teroriștilor pentru francezi

‘Air France își adaptează procedurile în timp real în funcție de evoluția situației”, au precizat reprezentanții companiei, reamintind că autoritățile au crescut vigilența pe aeroporturi, după atentatele teroriste de vineri seara, din Paris. 

Mai multe atentate teroriste au fost comise vineri seară la Paris, în locuri diferite, de la Stade de France, situat în suburbiile nordice ale capitalei franceze, la zona centrală din apropiere de Piața Republicii, unde se află și redacția săptămânalului Charlie Hebdo, scena unui atac sângeros în luna ianuarie, potrivit AFP. 

Bilanțul provizoriu al atentatelor teroriste este de 129 de morți și peste 350 de răniți, dintre care cel puțin 99 în stare gravă. 

Cele mai citite

Sfaturi și Recomandări pentru Părinți

În fiecare an, cercetările în domeniul nutriției infantile aduc noi descoperiri și înțelegeri, contribuind la îmbunătățirea alimentației pentru bebeluși și copii mici. O...

Sfânta Lumină va fi adusă, sâmbătă seara, de la Ierusalim

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim, sâmbătă seara, de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va...

Fabrica de diamante a lui Ceaușescu a ajuns tun imobiliar

Recent am povestit într-un articol despre pasiunea familiei Ceaușescu pentru diamante și cum au reușit să obțină, temporar, concesiunea unei mine de diamante...
Ultima oră
Pe aceeași temă