21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăPonta a avut emoții înaintea întâlnirii cu FMI: Nu am dormit bine...

Ponta a avut emoții înaintea întâlnirii cu FMI: Nu am dormit bine noaptea trecută

Premierul Victor Ponta a afirmat la o conferință de presă că nu a dormit bine în noaptea de mircuri spre joi, deoarece și-a făcut temele pentru întâlnirea cu FMI.

"Ca să fiu foarte cinstit, nu am dormit bine astă-noapte pentru că, după această conferinţă, am o întâlnire cu partenerii noştrii financiari internaţionali, Comisia Europeană, Fondul Monetar Internaţional şi Banca Mondială şi trebuie să mă pregătesc", le-a spus Ponta participanţilor la Conferința privind finanțele și investițiile regionale pentru Europa de Sud-Est.

Premierul a adăugat că întotdeauna este "'o mare provocare"" pentru el să aibă un discurs bun la primele ore ale dimineţii şi şi-a exprimat speranţa că nu va face greşeli.

La începutul discursului, Ponta a glumit şi pe tema microfonului, în momentul în care încerca să ajusteze poziţia acestuia potrivit înălţimii sale.

"Bine aţi venit în Bucureşti, România, este o ţară, un oraş, în care microfoul este o problemă specială, dar pe care sperăm să o putem rezolva"', a spus Ponta.

În replică la îngrijorările premierului, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a spus, în discursul său, că el a dormit foarte bine în noaptea care a urmat întâlnirii cu FMI.

Cele mai citite

Cum poți solicita despăgubiri de la Wizz Air? 3 recomandări

Mai mult de jumătate dintre pasagerii de zbor din Uniunea Europeană nu își cunosc drepturile în caz de întârziere sau anulare a zborului. Nu...

Campanie de ecologizare a malurilor apelor din zona Roșia Montană

Localnici şi prieteni ai Roşiei Montane îşi dau întâlnire duminică, 12 mai, la ora 10.00, în Piaţa Centrală, pentru prima din cele cinci campanii...

Dan Diaconescu rămâne sub control judiciar

Fostul patron OTV, Dan Diaconescu, judecat pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor şi folosirea prostituţiei infantile, rămâne sub control judiciar, fiind...
Ultima oră
Pe aceeași temă