13.6 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuActriţa americană Misty Upham, dată dispărută de şase zile

Actriţa americană Misty Upham, dată dispărută de şase zile

Actriţa americană Misty Upham este dată dispărută de şase zile, în statul Washington, informează Mediafax. 

Misty Upham a fost văzută ultima dată, duminică, plecând singură dintr-un apartament situat în Auburn, la aproximativ 38 de kilometri de Seattle. Luni, tatăl său a anunțat poliția cu privire la dispariția actriței.  

Steve Stocker, comandantul poliţiei din localitate, a declarat că poliţia a primit la un apel privind o sinucidere dat din apartamentul acesteia, dar actriţa, în vârstă de 32 de ani, plecase deja în momentul în care ofiţerii de poliţie au ajuns la faţa locului.

De asemenea, acesta a spus că nu există suspecţi şi nici dovezi în ceea ce priveşte dispariţia ei, considerându-se că aceasta a plecat de bună voie. În aceste condiții, poliția nu a demarat nicio acțiune de căutare a actriței. 

Stocker a mai spus că, în ultimul an, au fost patru apeluri privind o sinucidere, din acel apartament, la care poliţia a răspuns, iar părinţii actriţei le-au spus poliţiştilor că Misty Upham urmează un tratament pentru probleme de sănătate mintală.

De șase zile, Misty Upham nu a luat legătura cu prietenii şi familia de la dispariţia sa, au mai spus reprezentanţii poliţiei.

Familia actriței a lansat un apel pe rețele de socializare la fanii lui Misty Upham pentru a strânge donații pentru căutarea actriței. În urma unor comentarii negative, familia a retras acest apel. În prezent, femeia este căutată doar de tatăl și fratele ei. 

Misty Upham s-a născut pe 6 iulie 1982 şi a jucat, printre altele, în filmele "La marginea Americii/ Edge of America" (2003), "Păstrătorul de vise/ DreamKeeper" (2003), "Data morţii/ Expiration Date" (2006), "Râul îngheţat/ Frozen River" (2008) şi "Ţinutul din mijlocul verii/ August: Osage County" (2013).

Cele mai citite

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi. Mulțumirile...

SUA vrea să construiască un debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar

Costul estimat de armata americană pentru construirea unui debarcader în largul Fâşiei Gaza pentru livrarea de ajutor umanitar a crescut la 320 de milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă