18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuAl doilea copil al prinţului William şi al soţiei sale se va...

Al doilea copil al prinţului William şi al soţiei sale se va naşte în aprilie 2015

Prinţul William şi soţia sa, ducesa Catherine, au anunţat luni într-un comunicat oficial că al doilea copil al lor se va naşte în aprilie 2015.

"Ducele şi ducesa de Cambridge sunt încântaţi să confirme faptul că bebeluşul lor va veni pe lume în aprilie 2015", se afirmă în acelaşi text, publicat cu o zi înainte de prima apariţie în public a ducesei de Cambridge pe parcursul ultimelor două luni.

Acelaşi comunicat afirmă că ducesa Catherine "continuă să sufere din cauza unor vărsături severe", o formă de greţuri violente provocate de sarcină, de care a suferit şi în perioada în care era însărcinată cu prinţul George. "Starea ei se ameliorează progresiv", adaugă acelaşi comunicat.

Marţi, "ducele şi ducesa de Cambridge îi vor primi, în numele reginei, pe preşedintele Republicii Singapore, Tony Tan Keng Yam, şi soţia sa, la Royal Garden Hotel din Londra în cadrul unei vizite de stat", preciează acelaşi document.

Ducesa de Cambridge va asista, de asemenea, la ceremonia de premiere a celei mai bune fotografii cu animale din anul 2014. Evenimentul va avea loc la Muzeul de Istorie Naturală din Londra.

Indiferent dacă va fi fată sau băiat, al doilea copil al cuplului princiar va ocupa locul al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Informaţia privind noua sarcină a ducesei Catherine a fost făcută publică pe 8 septembrie. Acesta este al doilea copil al cuplului, după prinţul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013.

Născut în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prinţul George este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Cele mai citite

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă