15.4 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO + VIDEO. Arnold Schwarzenegger a împlinit 68 de ani. Cum şi-a...

FOTO + VIDEO. Arnold Schwarzenegger a împlinit 68 de ani. Cum şi-a sărbătorit ziua de naştere

Actorul austriac Arnold Schwarzenegger şi-a sărbătorit cea de-a 68-a zi de naştere alături de prieteni, printre care s-au numărat şi colegul lui, Sylvester Stallone, interpretul Sir Elton John, dar şi fosta lui soţie, Maria Shriver, potrivit contactmusic.com.

Starul hollywoodian a împlinit vârsta de 68 de ani în 30 iulie şi a organizat o petrecere în weekend, la hotelul Montage din Beverly Hills.

Citeşte şi: VIDEO. Cum se antrenează Schwarzenegger cu Nadia Comăneci

Sylvester Stallone a postat pe Internet o fotografie în care Schwarzenegger se preface că îl loveşte cu pumnul. „La ziua de naştere a lui Arnold, în timp ce sunt pocnit. Omul acesta nu îmbătrâneşte, devine mai puternic”, a glumit actorul, descriind fotografia.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginea cu Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone.

Arnold Schwarzenegger s-a înregistrat în sala de sport, ca să le transmită fanilor un mesaj de mulţumire pentru urările lor.

În anul 2003, Schwarzenegger a fost ales guvernator al statului California într-un scrutin special, numit „recall election”, în urma căruia a continuat mandatul lui Gray Davis. În anul 2006, actorul a câştigat un mandat complet. Astfel, a rămas în funcţie până în anul 2013.

Schwarzenegger are cinci copii, Katherine (26 ani), Christina (24 ani), Patrick (22 ani), Christopher şi Joseph Baena (18 ani). 

 

Cele mai citite

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea în luna mai

Specialiștii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru perioada 29 aprilie - 27 mai 2024. Astfel, conform datelor furnizate...

Rolls-Royce își extinde fabrica pentru a putea construi mașinile mult mai încet ca în prezent

Rolls-Royce își extinde fabrica din Chichester, Anglia, cu cinci noi clădiri, construcția fiind planificată să înceapă anul viitor, scrie CNN. De obicei, atunci când un...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă