18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuBrad Pitt a fost ținta ironiilor în emisiunea "Între două ferigi"

Brad Pitt a fost ținta ironiilor în emisiunea “Între două ferigi”

Actorul american Brad Pitt a acceptat să participe la emisiunea de satiră "Between Two Ferns", dar a îndurat cu greu toate ironiile prezentatorului Zach Galifianakis.

Zach Galifianakis i-a adresat lui Brad Pitt multe întrebări ofensatoare care au vizat cariera, dar și relaţia cu Angelina Jolie. De exemplu, prezentatorul emisiunii de satiră, l-a întrebat pe actor: "Îţi este greu să îţi menţii bronzul pielii?". Nedumerit, Brad Pitt a dorit să afle motivul din spatele acestei întrebări, iar Galifianakis a răspuns: "Pentru că trăieşti în umbra soţiei tale".

Prezentatul l-a întrebat apoi pe invitatul său dacă relaţia acestuia cu Angelina Jolie seamănă cu "una dintre acele poveşti de dragoste clasice" şi apoi a făcut o menţiune expresă, aducând în discuţie personajele Ross şi Rachel din serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends", în care unul dintre rolurile principale a fost interpretat de prima soţie a lui Brad Pitt, actriţa Jennifer Aniston. Brad Pitt a refuzat să răspundă la această întrebare, iar Galifianakis a apăsat imediat pe un buton, iar în platoul emisiunii a început să ruleze tema muzicală a serialului "Friends".

Ultima insultă a venit atunci când prezentatorul acestei emisiuni de umor şi satiră a pus următoarea întrebare: "Crezi că oamenii se concentrează prea mult pe felul în care arăţi şi nici măcar nu îşi dau seama că eşti doar un actor de rahat?". Brad Pitt i-a aruncat o privire urâtă şi, apoi, a scuipat guma de mestecat în direcţia actorului.

Emisiunea "Between Two Ferns" a fost nominalizată la premiile Primetime Emmy din 2014, la categoria "cea mai bună emisiune de divertisment într-o formă scurtă". Printre invitații emisiunii s-au numărat multe celebrități, precum Barack Obama, Natalie Portman, Justin Bieber, Jennifer Aniston.

Cele mai citite

Mesaje de PAȘTE 2024: Hristos a Înviat!

Mesaje de Paște de trimis în aceste zile sfinte celor dragi. România Liberă îți propune o selecție de urări de Paște, SMS-uri pe care...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă